Се слагам со тебе, ни треба само уште едно голмачне и некој добар дефанзивец и ќе бидеме топ...Хмммм..добар си... Е знајш тој дека е слеп ? Така ? Па кај виде дека Пиенар беше меѓунајдобрите, а ? Јас не го ни видов дека игра освен во 70 минута коа излезе од игра ?! .....
А и да, успат, не го сакам тој во Арсенал....Еве вака јавно....Го гледав во Евертон, го знам уште од Дортмунд, и не ми се допаѓа за кај нас...И знам дека Венгер нема да купува пове/е офанзифци.....Па луге ги имаме Насри, Аршавин, Фабрегас, Џо Кол, Росицки, Волкот, Диаби и во иднина Вела...Зарем треба повеќе? Сакам да видам дефанзивец
Која големина ја нарача и од прилика колкав си (висина тежина)?Се слагам со тебе, ни треба само уште едно голмачне и некој добар дефанзивец и ќе бидеме топ...
Бај д веј , да се пофалам конечно ми стигна дресчето, си го нарачав од Арснеал шоп, за сите скептици заради големината дресчето е тооооооооооооооп,
Да? Што големина? Што пари дресот? Што пари царина? За колку време стигна? И со среќа да си го носишСе слагам со тебе, ни треба само уште едно голмачне и некој добар дефанзивец и ќе бидеме топ...
Бај д веј , да се пофалам конечно ми стигна дресчето, си го нарачав од Арснеал шоп, за сите скептици заради големината дресчето е тооооооооооооооп,
Па се на се ме чинеше 2000 денари, си нарачав XXL , иначе висок сум 180 тежок 92-93 и онака баш одговара комотен. Иначе ми стигна за 10 дена.....Препорачувам да си нарачате дека за ваква гага цена а супер оргиналче дресче тешко да најдете.....Која големина ја нарача и од прилика колкав си (висина тежина)?
Абе одлично али мене нема да ми одговара XXLПа се на се ме чинеше 2000 денари, си нарачав XXL , иначе висок сум 180 тежок 92-93 и онака баш одговара комотен. Иначе ми стигна за 10 дена.....Препорачувам да си нарачате дека за ваква гага цена а супер оргиналче дресче тешко да најдете.....
Алмуниа фати повеќе топки за 5 минути...Da go zememe golmanot na nigeria Vincent Enyeama ! Na messi 3 gola cisti mu fati ! KOa ke igrame protiv barca nema da jade cetri !