Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Аршесавин,бетер од Алмуниа и Фабинаски си станал,многу киксови друже.:pos2:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Овој Балотели нешо го неќат во Интер, читав дека Арсенал, Милан и Наполи заинтерисирани за него, многу сакам да дојде, ни треба играч кој има самодоверба во себе, а и + млад е...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Овој Балотели нешо го неќат во Интер, читав дека Арсенал, Милан и Наполи заинтерисирани за него, многу сакам да дојде, ни треба играч кој има самодоверба во себе, а и + млад е...
Зарем Бентнер нема самодоверба и не е млад?:xx:
Ни доаѓа Шамак летово,друг напаѓач не.

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Зарем Бентнер нема самодоверба и не е млад?:xx:
Ни доаѓа Шамак летово,друг напаѓач не.
Па да млад е и има самодоверба, ама не е тоа тоа... Мора да признаеме, Балотели е дека дека подобар... Бендтнер може и да го продадеме на Б.Минхен... :smir:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Абе каков Балотели кој посакува таква ментална стока у свој тим ,бегај подалеку ич нека не ни поминува во Лондон ,квалитетот е неспорен во секој случај ... ама не благодарам :nenene:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Шамак е земен веќе,
а желби ми се: Хенгланд и Шокрос (иако му а скрши ногата на Рамзи, добар е у одбрана), Харт голман, и средина Тулалан.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Оној кој барем малце прати Премиер Лига ке види дека Харт не е некој добар голман, освен сега што некако брани солидно, но не сакам да се секавам на неговите игри за Сити....Очајни перформанси...И кога веке замислуваме желби, замислете некоја како на пр. Гивен или Буфон...

Желби се, нели ? Никому не му штетат:drk:

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
Tipuvam na eden stoper (Teylor od Bolton) plus nekoj defanziven midfilder ko Tulalan i plus chamak bezpari :) ne e loso taka da bide a i keshot so go ima Wenger tolku e :) bi zavrshil rabota

Член од
29 јануари 2008
Мислења
202
Поени од реакции
0
Оној кој барем малце прати Премиер Лига ке види дека Харт не е некој добар голман, освен сега што некако брани солидно, но не сакам да се секавам на неговите игри за Сити....Очајни перформанси...И кога веке замислуваме желби, замислете некоја како на пр. Гивен или Буфон...

Желби се, нели ? Никому не му штетат:drk:
Hart e mlad, dobri nastapi imase lani ama ne bese redoven golman se borese so shmajhel za mesto u timot, a vaa sezona u birmingem brane strasno dobro i ne e za gjabe u timot na premier ligata...:smir:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Се појасно станува дека ќе биде ангажиран нов голман ова лето.. така да се надевам Венгер си знае кој е најдобар за нашиот тим и секако да го продаде Алмунија да извади некои пари плус за да има и за поскапо засилување :helou:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе Logix друже, ај да си некој нов, да ти кажваме...молим те, не му реплицирај....Биди попаметен од него....Их....коментирај си на нашите....

и Да, и Флечер е во тимот на Премиер Лига, па за мене не е добар играч? Бирмингем игра на игра да не прими гол, а ако даде уште подобро....Шкотски менталитет....

Ме потсека на Пелистер, и ние немаме примено гол во пролетта, па не значи дека нашиот голман е најдобар....:helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе Logix друже, ај да си некој нов, да ти кажваме...молим те, не му реплицирај....Биди попаметен од него....Их....коментирај си на нашите....

и Да, и Флечер е во тимот на Премиер Лига, па за мене не е добар играч? Бирмингем игра на игра да не прими гол, а ако даде уште подобро....Шкотски менталитет....

Ме потсека на Пелистер, и ние немаме примено гол во пролетта, па не значи дека нашиот голман е најдобар....:helou:
хаха па дај ни го на позајмница тој вашиот голман бе :pos2:
Ако не е до него следни ви се одбранбените !!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Ја гледаше Астон Вила-Бирмингем? Или барем некој дел од неа? Ако ја гледаше ќе знаеше дека е одличен голман. Не споредувај ти англиска со македонска лига :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom