Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
честито победа да ни се множат

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Зоки да земеш да го пцуеш Силвестер

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Зоки да земеш да го пцуеш Силвестер
Зошто да игра силвестре може да игра таму ете сонг а во средината ке покриваат диаби и денилсон , а може и ќе биде поништен црвениот картон на вермален

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честито! Најзаслужена победа!
Дени , Клиши , Ебуе , Диаби и Алмунија - чисти десетки
Цеск многу лошо нафрлува затоа 9че :pos2:
Ајде нека пукнат душманите и следни 2 меча како ќе биде без Верма незнам но ќе се молиме на Силвестер!

Фабре подобро изигра од Ебуе :P

Зошто да игра силвестре може да игра таму ете сонг а во средината ке покриваат диаби и денилсон , а може и ќе биде поништен црвениот картон на вермален
Зашто поништен? Иначе Венгер не би го ставил Сонг место Силвестре, поради тоа што со тоа би ја уништил хармонијата во екипата. Секој сака да игра кога ќе му се укаже шанса.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Ќе се жалите и ќе го поништат сигурно црвениот:smir:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Фабре подобро изигра од Ебуе :P

Зашто поништен? Иначе Венгер не би го ставил Сонг место Силвестре, поради тоа што со тоа би ја уништил хармонијата во екипата. Секој сака да игра кога ќе му се укаже шанса.
Па може да се поднесе жалба бидејќи немаше црвен картон па така да може и да биде поништен :salut:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито победа, морам да го пофалам Клиши кој одлично покриваше, Диаби од кога влезе не се осети дека се со играч помалку и нормално Фабрегас кој најитро изнуди пенал. Црвен картон немаше у никој случај за Вермален, а од Вест Хем поутепана и поглупа екипа неам гледано годинава у ПЛ. Ни знаат одбрана да играат, ни да додаваат, напад никаков, не играа уопште мотивирано (дека до некаде и осигуран им е опстанокот), мада мислам ако погодеше Дијаманти тешко дека ќе тепаше Арсенал. Поздрав.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па може да се поднесе жалба бидејќи немаше црвен картон па така да може и да биде поништен :salut:
Во тој случај може да биде и продужен, али да имаме шанси да биде поништен.

Denying obvious goal / goalscoring opportunity (DOGSO)= 1 match
Offensive or abusive language / gestures (OFFINABUS) = 2 matches
Violent Conduct / Serious Foul Play (VC/SFP) = 3 matches

Plus an extra match if sent off earlier same season.

-- At least thats what it says in The FA's diciplinary procedures

Според ова може да биде и еден натпревар.

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Violent Conduct / Serious Foul Play (VC/SFP) = 3 matches

Смешно е да добие суспензија за ова ... сигурен сум дека ќе ја поништат суспензијата или пак барем 1 меч суспензија ќе добие
Шо убаво личи табелата сега :tv: ајде утре навиваме за Блекбурн и Ливерпул и да испадне топ фудбалскиов викенд :tv:

M

mercenary

Гостин
Alexandre Song - 9 - Classy performance in the first half. Tough tackling and perceptive passing. Started move that led to Denilson's goal. Dropped back into defence after Vermaelen's red card and did well. A better option than Silvestre for the coming games.
И ја мислам така.:tv:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
добар шутер али во другата игра све исто као рикелме ,дефанзива тапа еден такл нема издржано...
Ај ај, барем за тоа го бива. Ај ако не ме мрзи ќе побарам една статија што читав дека Денилсон има најголема успешност во стартовите од сите играчи.

Иначе еве поопширно за Вермален.
http://redlondon.wordpress.com/2010/03/20/thomas-vermaelens-suspension/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom