Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
И ја тоа си помислив - сега Кембел ќе му ја ебе мајката. :pos2:

Сега секој натпревар ќе го играат со дополнителна мотивација - победа за Ремзи!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Стварно секоа чест за кембел како игра на тие години и кога го повредија рамзи како изреагира на сите му се идеше да ги истепа таму не можеа да го задржат

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ауу да,а овој пукна од нервоза.:pos2:
А реакцијата на Сол кога ја виде повредата....јас мислев ке убие некој таму.Мислам дека вчера тој беше вистинскот лидер/тој ги мотивираше играчите да стигнеме до победа.
Отсуството на Галас не се осеќа.Дали тој е тоа што ни треба да освоиме трофеј?:pipi:
Само ако продолжи вака ќе биде одлично засилување во зимскиот преоден рок. Игра со срце и со желба, а не глуми напаѓач па да иде напред на секоја акција како Галас :)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Само ако продолжи вака ќе биде одлично засилување во зимскиот преоден рок. Игра со срце и со желба, а не глуми напаѓач па да иде напред на секоја акција како Галас :)
Ајде не смееме да кажеме ништо лошо и за галас оти изигра доста добро сезонава :)

K

kaiser soze

Гостин
Ако се сеќава некој иста ваква повреда имаше и Џибрил Сисе како играч на Ливерпул,старт на противнички играч на мечот со Блекбурн кратко по неговото доаѓање во Англија.Имаше пауза од шест месеци,се врати порано од предвидувањата и играше и во финалето од ЛШ таа година.Сепак,факт е дека никогаш повеќе не беше истиот играч.Сигурно тешко е човек психолошки да се врати по една таква ужасна повреда.
Се надевам дека тоа нема да биде случај со големиот талент Ремзи.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ако се сеќава некој иста ваква повреда имаше и Џибрил Сисе како играч на Ливерпул,старт на противнички играч на мечот со Блекбурн кратко по неговото доаѓање во Англија.Имаше пауза од шест месеци,се врати порано од предвидувањата и играше и во финалето од ЛШ таа година.Сепак,факт е дека никогаш повеќе не беше истиот играч.Сигурно тешко е човек психолошки да се врати по една таква ужасна повреда.
Се надевам дека тоа нема да биде случај со големиот талент Ремзи.
Вчера ја спомнав и таа повреда , поради таа грда повреда неможеше да игра за Франција на Светското ... УЖАС!!!
И сеа игра во Грчка.... Диаби 3 ипол години , Дуду сеуште не се вратил во форма.... зашто пак наш играч не ми е јасно секои 2 години по 1 ... 2012 кој ќе отиде? Велингтон или Вилшер?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Вчера ја спомнав и таа повреда , поради таа грда повреда неможеше да игра за Франција на Светското ... УЖАС!!!
И сеа игра во Грчка.... Диаби 3 ипол години , Дуду сеуште не се вратил во форма.... зашто пак наш играч не ми е јасно секои 2 години по 1 ... 2012 кој ќе отиде? Велингтон или Вилшер?

Зошто?? Па прочитај што пишав јас претходно ќе ти стане јасно ;)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Извинете шо ви упаѓам во муабет али ме интересира.
Има ли нешто официјално колку ке отсуствува? Има сепак разни скршеници, да се надеваме дека не е најлошото.:(:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom