Ај сега да пишам откако си кажавте сите.
Прво добредојде до новиот член
GUNNER_IGOR.
Играта прво полувреме одлична со едина грешка на фабијански (кој нигокаш не ми се свиѓал како голман), несакав да кобам пред натпреваров за него но некако како да знев дека он ќе киксне. Треба премногу муви да јаде (а и крокодили). Сања во офанзива слабо во одбрано одлично го чуваше хулк. Кембел и Вермален одлични цела утакмица односно Вермален кој може слободно да кажам дека немаше кикс вечерва, а кембел освен киксот за вратената топка, но уште поголема кривица за Фабијански. Клиши може да кажам просечно и дека далеку е од очекувањата за него што ги имав. До сега не пишав ништо против него затоа што реков ај да му дадм простор сепак од повреда се враќа но сепак изгледа дека не е тоа што очекував од него.
Средината: Цеск најслаба утакмица што сум ја видел од него иако уште во првите 15 минути имаше 6 фаула врз него. Второ еден прецизен пас немаше. Дијаби одлично во дефанзива и до 70-80 минута но пред крај повторно почна со тие неговите потези плус сепак доби пролазна според мене. Насри добро изигра но падна во второ полувреме. Росицки исто добро изигра. Бентнер благо ме изненади и се гледа дека има доста напредок од претходните натпревари. Одлично спушташе топки и добри пасови има уште шутот му фалеше.
Се на се криво ми е што заврши со овој резултат затоа што сепак не заслуживме да загубиве вака. Но тоа нема назад останува на емирати да постигнеме победа од дба разлика и мирно да си почекаме пласман понатака.
Судијата нема да го коментирам нема ефект но не заслужува да суди натпревари од ЛШ.
За некои што тврдеа дека немора да се чека за судијата се грешка затоа што индиректот е во 16 метри а не надвор. Плус е до топката и попречува игра. Аматерски од него.
Поздрав