Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
tose_cesc;3065555[B напиша:

Колку само нема врска... Арсенал се жалеше дека нема пари низ годиниве поради стадионот и баш тоа беше оправдувањето зашто не купувавте фудбалери! Е сега ајде кажими од кај знаат тие како ќе инвестира Усманов? Па и да потроши пари сигурно нема да ги фрла у бунар ќе се консултура со Венгер а на венгер нема да му се присака Роналдо/Ибрахимович/Кака.......(ред др. скапи фудбалери) ќе му се слоши од играчиве и ќе му се наруши здравствената состојба:tapp:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Јас сум многу повеќе за Кроенке, што наскоро ќе се оствари, му фалат само уште 2/3% за да го преземе клубот.

Навивач на Арсенал, дури неговиот клуб во Америка сакал да го преименува во Арсенал Колорадо но не му дозволиле.

Усманов е гзолижач, некој викаат дека поодамна имал изјави дека е фан на Манчестер, сега изјавува дека е навивач на Арсенал од дете.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Јас сум многу повеќе за Кроенке, што наскоро ќе се оствари, му фалат само уште 2/3% за да го преземе клубот.

Навивач на Арсенал, дури неговиот клуб во Америка сакал да го преименува во Арсенал Колорадо но не му дозволиле.

Усманов е гзолижач, некој викаат дека поодамна имал изјави дека е фан на Манчестер, сега изјавува дека е навивач на Арсенал од дете.
абе не е битно кој е важно е клубот да освојува трофеи и да има резултат и успех .поззз

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115

Кроенке што ги стави во прашање плеј оф натпреварите на Денвер на домашен терен заради некоја манифестација во арената. Многу јак навивач свака му част

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Да не знае некој што му пишуваше на едуардо на маицата ?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Да не знае некој што му пишуваше на едуардо на маицата ?

Некој вид пропаганда
Од португалски преведено paz na villa kennedy-мир во вилата кенеди

Имено, во квартот каде што е роден Едуардо (во Рио де Жанеиро) имало некој вид немири и диктаторство од страна на локалната власт.Тој кварт бил наречен Кенеди по американскиот претседател, кој во 60-тите год им давал парична помош за вдомување на сиромашното население

Attachments

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Во 19 натпревари, колку што се изиграни оваа сезона во сите натпреварувања, Арсенал постигнал 55 гола, а во 11 натпревари во Премиер лигата 36 гола. Ако вака продолжат има реални шанси да ја надминат стотката во Премиер лигата, нешто што на никој до сега не му успеало.

Како и да е бодовите се тие кои се бројат, но имам некое чувство дека победникот ќе се одлучува на гол разлика. Останува да видиме.

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
По се изгледа Диаби не е повреден, повикан е за баражот на Франција против Ирска. Чудно али добро е ако не е повреден.

15 топџии ќе патуваат на интернационални натпревари:

http://www.arsenal.com/news/news-archive/international-watch-15-gunners-on-duty
toa od edna strana e dobro a od edna ne...dobro e shto arsenal se pokazuva deka ima dobri igra4i koi igraat za reprezentacijata...a loso e rizik od novi povredi...da ne proro4am ama ke gi ima sigurno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom