Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Бентнер и според мене изигра солидно башка не играше класичен шпиц, примаше топки добар у дефанзивни задачи.
Башка добра му беше идејата у 16 минута мада јбг ја утна топката заеба работа. Само слаб фитнес иако го издржа дуелот со шкртел сепак треба да поработи на фитнес.
А за Џилберт така и така просечно треба да јаде фурни уште за да го замени сања.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Незнам зашто не сте задоволни од Бендтнер кога покрај 3 паса што ги продаде на пола терен , другиот тек од мечот изигра маенстрално и цело време трчаше напред назад на секое место го имаше за секоја топка беше во борба и добра позиција.
Можеби во 16ттата минута можеше и подобро да се реагира но одлична акција направија со Дуду и како таа така и на сите други акции лесно се продираше меѓу одбраната на Ливерпул и без топка и секогаш каде што треба отворен ... браво од меч на меч се подобар и подобар!
А да ти го дае Бентнер тебе еднаш, ќе бива? ебати гзолижачот. Преку кур ми е од вакви ко тебе, најискрено да ти кажам, и не сум едини... доста добри дечки престанаа тука да пишуваат ради вакви ко тебе. Ја уопште незнам ни што се замарам со неразбрани ко тебе... и ја неам попаметна работа у ова време.

Ајт пријатно.

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
Нека ни се множат победиве,него Ливерпул..поздравија на брат ти :vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
А да ти го дае Бентнер тебе еднаш, ќе бива? ебати гзолижачот. Преку кур ми е од вакви ко тебе, најискрено да ти кажам, и не сум едини... доста добри дечки престанаа тука да пишуваат ради вакви ко тебе. Ја уопште незнам ни што се замарам со неразбрани ко тебе... и ја неам попаметна работа у ова време.

Ајт пријатно.
Па и доста добри дечки и ќе престанат да пишуваат и ради тебе изгледа. Сфати дека постојат различни мислења на луѓе и не е правилно само твоето. Еве за мене ни Бендтнер ни Џилберт беа добри али добро голче даде Бендтнер.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Нека ви е честито победа, заслужено победивте, и со срека нека вие да освоите трофеј!:smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Gilbert,Nasri i Eastmoond izigraa mnogu dobro ...Senderos isto taka bese dobar imase samo edna greska...Dudu nekolku dobrii driblinzi....Bendtner neznam koj go izlazal da bide fudbaler....Osven priem i vodenje topka drugo se e utka....Zoki majstore ova se se strucnjaci a gzot neznaat nekoi da si go izbrisat....Trebal na fitnes na mitnes....so po 17 godini Intelektualci stanuvate be....Zatoa drzavata ni e propadnata.....Site se "pametni"....

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
па ако разгледаме и не беше толку слаб ливерпул , јуси , кајт , бабел , вороњин , скртел ... имавме знаење :pos: и среќа .

во врска но нив покажаа карактер , покажаа дека имаат мотиви - судијата судеше ко на регионална лига ( ова искрено од срце го кажувам Лгх ќе се сложе ко беласица - тетекс :pos2: )

со оглед дека дечињата дојдоја на овој меч , дечињата си победија ... патем машка игра на мерид , насри и се разбира никлас - ммм како само знае да ме израдува и контрасно на тоа да ме натера да му ги ебам сите мајки :pos2::pos2:

форза Арсенал

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
carter vikas?

Nikoj ne mu go osporuva mislenjeto nego, samo e teyok gyoliyac. Tolku imam da mu kayam. Ke se prajme ovdeka nenormalni, deka Bentner iyigral fenomentalno, maestralno i deka od mec na mec e se podobar i podobar... smesno. Ne komentiram poveke na ova.

Eve ja i ti imame raylicno mislenje ya Gilbert, pa nema da ti teram inat na toa... ti raymisli yosto, dali mislam deka treba "site" mislenje da bidat kako moite, ili sepak ima nesto drugo...

Ne mi yameravajte ya "y" ne mi raboti ...... :pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.461
carter vikas?

Nikoj ne mu go osporuva mislenjeto nego, samo e teyok gyoliyac. Tolku imam da mu kayam. Ke se prajme ovdeka nenormalni, deka Bentner iyigral fenomentalno, maestralno i deka od mec na mec e se podobar i podobar... smesno. Ne komentiram poveke na ova.

Eve ja i ti imame raylicno mislenje ya Gilbert, pa nema da ti teram inat na toa... ti raymisli yosto, dali mislam deka treba "site" mislenje da bidat kako moite, ili sepak ima nesto drugo...

Ne mi yameravajte ya "y" ne mi raboti ...... :pos:
Пишуваш од школо и фонтот ти е албански...

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127

:general::general:

А еве и да го прославиме враќањето на Насри

во општо нее променет:pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
6
Знае некој кога ќе биде извлекувањето за четврт-финале карлинг куп?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
А како е тоа гзолижач ? Што го пофалив Бендтнер? Според мене изигра супер. А да беше член на форумов па да кажеш гзолижач јас нишо не кажав за никој член такво хмм... незнам што е твоето гледиште али у моментов е грешно :)
А за мислење си имаш ти против Бендтнер , за мене мечов добро го изигра и сум задоволен од него !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom