Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
хахах абе не ми се веруе још се замарате сас Аршешавин ццццццццц
жално...кој к*р га читате ако не ви се свиѓа што пишуе ццццццццц

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Без Вилшер и Траоре а со Силвестре и Сендерос... ај се молам да не зезнат нешто овие двајца зашто колку и да бев оптимист кога го видов овој тандем ... не можам веќе да бидам ... ај рамноправен меч , без киксови ако пројдеме на Сендрос и Силвестре ќе победиме:pipi:
И двајцата имаат огромен мотив за одмазда, плус на првиот натпревар против ВБА беа одлични. Сендерос има навика да постигнува голови (неодамна 2 за репрезентацијата) и од тоа што го видов оваа сезона дефинитивно овој Сендерос наликува на оној од пред 3 години. Силвестре не добива никаква шанса на теренот (Вили и Вермален се супериорни), затоа има огромен мотив за докажување. Историски гледано двајцава немаат некои добри партии против Ливерпул, но верувам дека овојпат ќе бидат посигурни.

Само не сум сигурен кој ќе биде ДМ на овој натпревар, Коклин или Рандал. Коклин изненадува уште откако дојде во Арсенал, првин Венгер го играше како десен бек, против ВБА му ја даде ДМ позицијата и овој добро се снајде. А Рандал, има навика да прави остри стартови врз играчите, има потенцијал, но досега не се покажа многу. Подобро ќе биде да го стартува Коклин, па како замена потоа (ако е потребно) да го уфрли Марк.

Член од
13 мај 2008
Мислења
139
Поени од реакции
2

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Фала богу дека ќе го има арсенал на сител :pos2:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Не ми е јасно што е работата со Вела го нема во тимот за вечерва

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Има многу пожелни имиња во тимот вечерва , посебно ме радува присуството на Фабиански , Насри , Дуду и Суну!
Имаме императив за победа и знам иако сме со буквално втор состав ќе победиме , можеме!:vozbud:

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Леле бе зошто го нема Вилшер во состав,детето е ЗВЕР!
Иначе една работа посакувам оваа година-да газиме се пред нас:vozbud:

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Леле бе зошто го нема Вилшер во состав,детето е ЗВЕР!
Иначе една работа посакувам оваа година-да газиме се пред нас:vozbud:
Jack Wilshere has picked up an ankle injury and will miss the Liverpool game.
"Jack had a knock on his ankle and will be out unfortunately," said Wenger. "It is a question of days but we are resigned to the fact he will be just too short to play."

:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom