Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Само немој да биде како РвП (мислам да не се повредува како него) :D
Може да биде да биде новиот Беркамп (левучар).
ПС Добро голче.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20

Вечерва од 19 часот ќе играт против Сомбатели во Унгарија, само арсенал тв онлајн ќе пренесува, тука има стрим.

Ако Туре и Ебуе не се појават, тогаш мислам дека сите надежи за нивно останување се уништени. Наводно денес Ебуе ќе потпишал со Фиорентина, а до среда и Туре со Шити. :(

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не е ништо страшно и двајцата да си отидат.

За Ебуе нема да коментирам, ама за Туре мислам дека двата клуба ќе се договорат за размена меѓу Туре и Ричардс. А може и некоја пара + да фрлат, ипак е тоа Шити :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.494
Не е ништо страшно и двајцата да си отидат.

За Ебуе нема да коментирам, ама за Туре мислам дека двата клуба ќе се договорат за размена меѓу Туре и Ричардс. А може и некоја пара + да фрлат, ипак е тоа Шити :icon_lol:
Ako gi zamenat ture za richards ke umram od radost:pos2::pos2:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Туре е во клубот повеќе од 7 години, тој е еден од малкумината Invincibles, секој ВИСТИНСКИ Топчија ќе жали поради неговото заминување.

Можеби ќе се појави вечер на натпреварот и со тоа на сите шпекулации ќе им стави крај.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.494
Mozebi e prav topdzija ali ako imame barem najmala sansa da go smenime so richards (sto mi izgleda ko naucna fantastika) treba da go napravime toa:)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Mozebi e prav topdzija ali ako imame barem najmala sansa da go smenime so richards (sto mi izgleda ko naucna fantastika) treba da go napravime toa:)
Одличен играч е Ричардс. Преспективен.
Но Туре е незаменлив.
Ама пак ако го дадемо некако поарно да го сменимо со Ричардс отколку паре да земемо бидејќи знаемо колку смо мие по купуење на играчи.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Туре е во клубот повеќе од 7 години, тој е еден од малкумината Invincibles, секој ВИСТИНСКИ Топчија ќе жали поради неговото заминување.

Можеби ќе се појави вечер на натпреварот и со тоа на сите шпекулации ќе им стави крај.
Браво !
Така е... Туре е нашиот најверен Топџија ... и нема за кој освен туре и фабре Тобџија треба да жали.... :uvo:
Да го изгубиме Туре хмм.... Ричардз ми е еден од омилените играчи... и би бил пресреќен кога ќе дојде ама во замена за Туре? НИКАКО
Ајде да го продадеме и ... незнам... и Ебуе да си оди... после... ајде нека иде и Фабре у Сити и сите топџии на сити да им ги даеме кај нас нека дојдат нивните бе .. шо... :tapp:
Многумина гледам не се согласуваат со мене... но мое мислење и мој став е дека Туре не смее да биде отпуштен од наши раце... може нека идат силвестре + Сендерос = Ричардз... или Гала = Ричардз... ама Туре не :toe:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Ако си замине Туре, Венгер нема да земе замена. Вермален го плати 10 милиони фунти, сигурно не го зеде за на клупа.

Ричардс е одличен фудбалер, фан е на Арсенал, но мислам дека парите што ќе ги добие од Туре нема да ги инвестира во друг фудбалер. Ги има Вермален и Галас како стандардни, Џуру и Силвестер како замени, Сонг како добра алтернатива. Сендерос не го рачунам во составот.

Замената е веќе купена.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Дечки што бидна ќе го земете ли Хунтелар?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Овој трансверов на Хунти све повеќе ме асоцира на Аршавин и неговата сага... по 100 други клупови со огромни цени сега секаде почнаа да пишуваат на сите светски сајтови како само Арсенал се по него и тоа од 13 - па до - 17.3 милиони... јас мислам дека тоа на Арсеналовите блогови што пишува 15 милиони е најточната сума за да не го дигне трансвер лимитот во 1 година на 2 пати.... :toe:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
The Ivorian centre-half didn’t train with Arsene Wenger’s side ahead of their pre-season friendly with Szombathelyi later this evening.
It appears that Kolo Toure is on the verge of completing a £14 million move to Manchester City, which would make him the second Arsenal player to join City in the space of two weeks.

Можеби човекот нема да игра денес,ке му дадат одмор(позитивно мислење),ама ако си замине,ке биде голема загуба.:nesum:
Сега ме чуди малце што нема низ повеќето сајтови(како скајспорт),па ми дава и надеж малце дека ке остане.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom