Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Нема шанса пред Гала или Вермален да стартува “заспанава убавица“
И секако 2006 се повторува?
Би ми се исполнило срцето многу ако повторно ако тогаш (6-2) или пак како лани со(4-0) 4 разлика ги победиме :helou:

Т

Топџија

Гостин

Заспа чоеков... ајде утре у прв тим на пробен :) :)
Гледаш дека на сите им било досадно. Ремзи ја држи устата да се скрие, а Едуардо ја гризе за да не се проѕевне. Само овој онака каубојски, гајле нема. Браво за храброста Филипе :pos2::pos2:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Гледаш дека на сите им било досадно. Ремзи ја држи устата да се скрие, а Едуардо ја гризе за да не се проѕевне. Само овој онака каубојски, гајле нема. Браво за храброста Филипе :pos2::pos2:
сега кога го видов сенди и јас се прозевав :turn:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Јас сум за да стартува Сендерос пред Вермален или Галан , оти му трена одмор на еден од нив двајцата , а играат скоро секоа утакмица до сега а сендерос дека има талент верувам во тоа и се надевам дека нема да погрешам и дека ќе го докаже тоа поз :helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Можниот состав за утре

Очекувам да биде Волкот во првиот тим и да играме повторно Волкот- Бендтнер и напред РвП иако би било боље конечно Бендтнер да биде шпиц но ништо од тоа :smir:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ќе видите вие утре... ко ќе заспие на полувреме :P

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Галас + Вермален = 7 погодока
Дуду има 4 иначе тие 2ца би биле и најдобри стрелци во тимот :pos2:
Е Сендерос дур го знам како играше тие погодоци само во наша мрежа можеше да ги постигне... сега незнам што и како :toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
На фифа 10 ептен слаб го имет верминатор напраено :tapp:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123

Емирати стадион , 04 10 09 - 14 30 , Премиер Лига - сител тв пренос
абре оти немате ништо по темава кажано се уште ....

очекувам тврд меч он страна на фудбалерите на биг Сем ( знеме какви тепачи се и со каква физика располагаат ) од тука велам дека ќе ги мелат нашите играчи ...

затоа сакам брзи два за да се смират страстите , а и во наша полза би било тоа ... оти ако дадат еден и се повлечат би било заебано

форза Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop