Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Едуардо се повредил со гејците,нема да настапува викендов.
Но се враќаат Тео и Бентнер.
Алмуниа изгледа и овој натпревар нема да биде подготвен.
Насри и Фабиански би требало да се вратат некаде после интернационалните натпревари.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Тешко да се дочека утакмица кај шо ќе бидеме со фул тим. Многу тешко, ова невероватно нешто е... Секоја недела по минимум еден играч у аут... страшна работа:tapp:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Значи кој малер го следи Арсенал со повреди е нешто невороватно еден се враќа друг се повредува и никако да заигра со цел состав :tapp::tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Анри се знае уште од претходното лето дека ќе се врати во Арсенал и тоа ќе биде или последната сезона негова како професионален фудбалер за да ја заврши кариерата во СТИЛ каде што припаѓа ( ВО АРСЕНАЛ) или пак како и Адамс и Симан како помошник во таборот на Венгер.
Јас повеќе би сакал како играч да дојде па барем и на една сезона :pipi:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
таа ми е една од првите желби кога дувам свекички за роденден..Анри повторно да игра во Арсенал :back::back:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123

Емирати стадион , 04 10 09 - 14 30 , Премиер Лига - сител тв пренос

од последната наша средба на емирати сум во одлични спомени 4 : 0 , таква победа на биг сем да му направеш требало да ти оде денот и да не се заебаваш туку да си и граш и да си ги користеш моментите , сакам нешто слично да се случи и во недела ...

во однос на нашите верувам во момците - со фулам и со олимпијакос мислам дека самодовербата во тимот е на завидно ниво , хендикеп дуду - аман со човеков ( :tapp: ) кога ќе сврзе пет меча во серија ...

за нив годинава ги немам гледано , нз како им е тимот оној гаел живет мава голови ( нешто ко нашиот вермален )

очекувам победа , да започнеме фуриозно се надевам на меч на тио и бентнер ( ако не и од клупа ама битно е тио да постигне гол )

повелете на темава

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фергусон му честита на Венгер

Менаџерот на фудбалерите на Манчестер Јунајтед Сер Алекс Фергусон му ја честита 13-годишнината на Арсен Венгер на клупата на Арсенал.

„Арсен го направи само најдоброто за Арсенал. Откако пристигна во Лондон, клубот постигна огромни успеси.“ - изјави Сер Алекс за својот голем тренерски ривал, со кого веќе неколку години влегува во вербални дуели во текот на премиерлигашките сезони.

„Им остана верен на своите ставови и на своите играчи. Затоа и толку долго ја работи оваа работа. Ги читам изјавите на неговиот поранешни играчи. Сите говорат само најдобри комплименти. Признаваат дека сето тоа што го постигнале било по негова заслуга. Тоа говори само за себе. Неговиот тим игра добар фудбал и секоја недела ги полни англиските стадиони.“

„Мислам дека Венгер е неверојатно добар менаџер за клубот во кој работи. Воопшто не се сомневам во тоа.“ - изјави Фергусон, веројатно единствениот тренер на светот со подолг работен стаж во еден клуб од Венгер; на клупата на Манчестер Јунајтед, Шкотот седи веќе 23 години!:smir::smir::smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Маноне и викендов помеѓу стативите:jej:

За Бентнер:
Wenger напиша:
"Since the beginning of the season I'm very happy with him," said the Frenchman. "So far he has played in many games, performed and improved.

"He is a player who will improve every year. Nicklas is a good size and is a very pacy player considering his size. He has an intelligent game with good vision."

However, Wenger highlighted two key areas where he wants to see Bendtner develop his game.

"He needs to improve his movement and his finishing," said Wenger. "And he will do that."
:pipi:

Fabregas напиша:
The Wenger moment I won't forget

"It was very special, the day he came to me," said the 22-year-old.

"He wanted to talk to me about me being captain of Arsenal. I will always remember that time, because I spent 10 minutes talking not just about that, about my personal life, it was like a father and his son, and I felt really privileged to be in that place at that moment. I will always remember the way he said it to me.

"For Arsenal he has been amazing. He's the best man who has ever coached the team. I think we are all very, very happy that he's our manager today and I think for all the fans the longer he is at Arsenal, the better this Club will be. He's a God here and I have so much respect for him."

"Definitely," admitted Fabregas. "He goes one by one for all the players after we do a team meeting about what he expects from us as a team.

"He always tells me I need to be better defensively, because it's one of the points I have to be stronger on if I want to be a midfielder who is really complete. I have to keep working on my final pass, to give more support, and every day try to be a little bit better.

"The boss will never be 100 per cent happy with what you do. And if he sees that you think maybe you reached the top level he will always come to you and show you a videotape and say, ‘Look here, you should have done that.'

"Because you know, he loves football. He is watching football all the time, so he will always see things that you don't see on yourself or on the team, and he will always show you what to do."
:back:

Венгер напиша:
“Being a manager is a sacrifice for the rest of your life, not everybody is ready for that. It's nothing to do with intelligence or capabilities.
“But certainly Thierry is obsessed with football, yes. He even watched our Reserve team on television last year.”
:back: Ебате ѕверот.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

Заспа чоеков... ајде утре у прв тим на пробен :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom