Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
taka do vrvot :)
so mn. k'smet :) !
ne epten bea jaki :) !!!!!!
izigraaa bas SAMPIONSKI !!!!!!!
A I PREKRASNI VESTI ZA "sinite" :) :):pos2:
taka da mislam deka naomileniot londonski i svetski tim e vo "pool" pozicija :)
ke videme,ama ZNAEME koj e noviot sampion !

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Арсенал сега се топ за 2 сезона а можна и 1 ке им нема равен со тај млад состав :))

Член од
21 септември 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
sve super samo senderos glup mi sedi malu a diaby nikako nemoze da go pogodi golot.. na primer senderos posto e spor koj nemoze da go stigne igracot mu prae faul i dobiva crven karton,pa neznam takov spor igrac sto prae u odbrana u arsenal

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
sve super samo senderos glup mi sedi malu a diaby nikako nemoze da go pogodi golot.. na primer senderos posto e spor koj nemoze da go stigne igracot mu prae faul i dobiva crven karton,pa neznam takov spor igrac sto prae u odbrana u arsenal
па види вака јас мислам дека филипче е многу силен само му треба адаптација или минутажа затоашто цела сезона беше повраден...а за високи играчи е закон пример ако тој играше лани со лузерпул немаше пепе да ни шибне 3 гола ( моја констатација )
а абу е sвер - неговата прва позиција - и позиција за која беше скаутиран е DMC а сега игра скоро напаѓач ... нема лутиш :nenene:
со тек на време ке стане машиниште!!!
арсен си ја знае работата најдобро од сите:vozbud: :toe: :vozbud: !

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
а абу е sвер - неговата прва позиција - и позиција за која беше скаутиран е DMC а сега игра скоро напаѓач ... нема лутиш :nenene:
со тек на време ке стане машиниште!!!
!
Незнам дали знаете, али кога дојде Туре во Арсенал...на почетокот играше напаѓач, и за првпат доби шанса кога беркамп беше повреден, Анри се измори по што мораше да биде заменет...и влезе Туре и даде гол (тогаш беше сучка за разлика од сега):)

Инаку за Диаби мислам дека ДМЦ му е права позиција, нема техника за напаѓач, не ми е снаодлив некако.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
sto mislite za denilson i za diarra ce gi bide ili nisto od niv?
PA drugarce mislam deka navistina ke stanat prvotimci na arsenal diaby mislam deka centralen stoper treba da igraa a diara on e univerzaec pa ke bidaat no samo treba im malku vreme sepak tie se maldi :P isto kako flamini kako sto cekase moment taka i oni ke bidaat :helou:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Незнам дали знаете, али кога дојде Туре во Арсенал...на почетокот играше напаѓач, и за првпат доби шанса кога беркамп беше повреден, Анри се измори по што мораше да биде заменет...и влезе Туре и даде гол (тогаш беше сучка за разлика од сега):)

Инаку за Диаби мислам дека ДМЦ му е права позиција, нема техника за напаѓач, не ми е снаодлив некако.

не туку венгер сакал да експериментира со него и како што гледавме во минативе ( освен овој последниот ) беше замена на рвп или аде , влегуваше со дуду односно - се менуваше гормацијата 4-5-1 така ама абу застанува како полунапаѓач беднаш зад најистурениот !!!!
да и гилберто беше земан како напаѓач па .... сега е одличен :nesvest:
типично за венгер експериментира со се живо ! :pos2: !

sto mislite za denilson i za diarra ce gi bide ili nisto od niv?

denilson da vi kazam cudoviste ke stane ne i cudno da bide podobar i od fabregas gi "siba" site pozicii od sredinata :) mene licno epten me fascinira -
a lasana neznam i od celzi nemase minutaza neznam go nemam dosta gledano nekni malku "izgubenko" bese :)
ama za prv pat pocustvuva takva atmosfera :) nemase igrano na takov stadion kako " domakin " :)
stom go fali wenger znaci treba da se pomislime :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ova ke bide izgleda uste edna sezona bez poraz na Arsenal posle 49te natprevari bez poraz pred nekolku godinini. Denes Arsenal - Derby County 5-0

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
pa kako sto odat rabotite na dobar pat e arsenal ... sepak ne treba da se opustuvame pretstojat teski natprevari i vo nikoj slucaj ne smeat da se potcenaat ostanatite timovi .... (moze da bide fatalno) ima dosta momenti na koj sme bile svedoci koga arsenal ja gubi titulata no da bideme pozitivni i da im drzeme sreka na nashite milenici ....no sepak nemozam da go skrijam zadovolstvoto od pokazanoto od toa kako timot go kova pulsot na timskiot duh .... topdzii vo vistinka smila na zborot .....

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
да ти кажам право,Венгер го фали и едуардо ама... :)
кој разбра-разбра! кој не разбра,нека гледа фудбал :)
Сигурен сум дека Едуардо супер ке се снајде во Арсенал...неговото ке дојде на вториот дел од шампионатот...
Исто како и рвп и адебајор и сите нашаѓачи што дошле во Арсенал, првите натпревари (сезона) је седат на клупа -замени се на дотогашните напаѓачи...се со цел да ја научат специфичната игра на Арсенал.

Сите исто викаа и за РвП и Адебајор, па види ги сеа...зверови!
п.с Адебајор хет-трик против Дерби =)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom