Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
дечки сеа глеам на јутуб голот на фабрегас...цук цук цук...тај коментаторо вика ОООООООО ДАЈНОМАЈТ....епа другарче-ДАЈНОМАЈТ :) а и на адебајор голо беше јачина нема шо,честито нека ни е...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Ovoj na Adebajor mnogu e dobar.. Slicen gol ima dadeno i Henry :)

"Having lost Thierry [Henry], it has helped the belief and mental strength of the team to start well. We never forget Thierry but we know that the team is blossoming and growing." Arsene Wenger.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Арсенал ќе ја објави информацијата која го прави вториот најбогат клуб во светот по Реал (Мадрид), пишува весникот Mail on Sunday. Од Арсенал ќе ги откријат финансиските податоци кои ќе го однесат овој клуб пред своите големи конкуренти Манчестер Јунајтед и Челзи. Финасиските податопци потврдуваат дека Арсенал има финаниска актива од 180 милиони фунти што е за 22 милини фунти помалку од реал Мадрид но е повеќе од 167 милиони колку што има Манчестер Ј.
Арсенал ја зголемил оваа сума за 50 % за само една сезона и тоа најмногу благодарение на преселбата на „Емирејтс стадионот“ со што биле зголемени приходите. Според директорот на Арсенал наредната сезона Арсенал ќе го престигне Реал Мадрид според финансиските добивки.

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
da i jas ja imam cueno novinata .. pa neka e mislam deka erata na arsenal stotuku pocnuvaa pa im posakuvam sreka na ostanatite konkurentite

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
jas arsenal i sevila tipuvam na tesna pobeda na arsenal .... mozebi remi revialen natprevar ke bide kako i da e

T

tino097

Гостин
И уште една победа, Фабрегас, РвП и Да Силва стрелци.

Штета што се повреди Росицки и најверојатно ќе отсуствува најмалце 2 недели.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.538
Поени од реакции
5.525
Фабрегас е во ТОП форма има да растура како до сеа ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom