Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Ова ви е шансата!А јас пак си викам абе Арсенал победи пак се извадија ова Црнчугиве и коа глеам тука на форум 2-2 хаха ама убаво ми дојде!
eve citat od nas "kolega" "kodosi" kaj ytd -
gledaj si ja masata be man -
Robin Van Persie : tancerot so topkata , samo neka se podvrati - ili rasizmot e "klucot" na neuspesite
Alexander Ghleb : belorusinot sto vo momentov e vo posilna forma od kakito !
Cesc : i komentatorot na tesko srce prizna - najdobriot na taa pozicija vo anglija
Mad Dog : trca , trca i samo trca - prikazna na moderniot fudbal - ama ubava prikazna !
Bentner : danecot so skokacki predispozicii ...
.....
ovie so kakva boja na kozata se ???????

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Навистина ми е жал за Едуардо сето ова многу лошо изгледа, се надевам на брзо заздравување и да се врати на терените што побрзо :smir:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Проблемите на Арсенал немаат крај.Уште Адебајор фали да го повредат и да останеме со еден напагач кој знае само да скока.Многу е лоша ситуацијата со напаѓачите.Едуардо отиде курбан,а Ван Перси цел живот е повреден.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
drugare wenger e kriv kupi benzema kupi igraci be wenger kupi nesto kako moze vaka neznam ja BENDTNER EJ!!! Pa toj e klosar be lele majko pa toj nema vrska od fudbal

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
eve edno moe zalenje za povredata na eduardo :(,mislam deka taylor treba da dobie dozivotna kazna da ne igra fudbal,zasto moze istovo i protiv drugi da mu se sluci.a od ko go skliza na eduardo ladno krvno mu se nasmea.iskreno mrazam vakvi igraci.steta za eduardo sto nema da go doigra prvenstvoto i ce go propusti evropskoto.se nadevam za negovo brzo vrakanje na terenite.:smir:

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
drugare wenger e kriv kupi benzema kupi igraci be wenger kupi nesto kako moze vaka neznam ja BENDTNER EJ!!! Pa toj e klosar be lele majko pa toj nema vrska od fudbal
Бендтнер има добар скок и добар шут,но тоа е се.Треба малку Венгер да поработи на него,има 20 години.Би можело да стане како Адебајор.Што се однесува до тактиката,мислам дека Венгер треба сега да игра со еден напаѓач и 5 средни фудбалери.Така би се нагазнала топката.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Бендтнер има добар скок и добар шут,но тоа е се.Треба малку Венгер да поработи на него,има 20 години.Би можело да стане како Адебајор.Што се однесува до тактиката,мислам дека Венгер треба сега да игра со еден напаѓач и 5 средни фудбалери.Така би се нагазнала топката.
dobar e nikl's - super igra !!!! sega treba sansata / ako ne se vraka RvP teo da bide partnerot na ade-T00 -

eboue --------- FLAMini -----------------cesc ----------------ghleb

-------------------ade ----------------teo/ RvP

a za napagaci ne se sekirajte dogodina ide vella , paladinio .... eduardo ke se vrati !
pozZ

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
dobar e nikl's - super igra !!!! sega treba sansata / ako ne se vraka RvP teo da bide partnerot na ade-T00 -

eboue --------- FLAMini -----------------cesc ----------------ghleb

-------------------ade ----------------teo/ RvP

a za napagaci ne se sekirajte dogodina ide vella , paladinio .... eduardo ke se vrati !
pozZ
Тоа за Паладино сигурно ли е?Вела е премногу млад,има само 18 години.Моментно е позајмен(мислам во Саламанка).Инаку за партнер на Адебајор ќе мора да биде Волкот.Од Ван Перси не очекувам ништо бидејќи цела сезона влече повреди.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Тоа за Паладино сигурно ли е?Вела е премногу млад,има само 18 години.Моментно е позајмен(мислам во Саламанка).Инаку за партнер на Адебајор ќе мора да биде Волкот.Од Ван Перси не очекувам ништо бидејќи цела сезона влече повреди.
ne ama sto ke pravime ??? gilberto + djuru + pari i ke bide / mu bil omilen na wenger / i onaka od diskusii , a nisto oficijalno ne !!!
walcott e super igraciste , bar poveke igra so mozok , za razlika od negovi kolegi :)
pozZ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
izvini vaka,ama vela ne e vo Osasuna na pozajmica???go gledav pred nekoj den na TV i zato sega se zbunav

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
BENDTNER IMAL DOBAR SUT leeeeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeee kaj da idem ke se otrujam auu nemojte vaka da me pagjate u nesvest

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Мене играта на Волкот и Бендтнер не ме воодушевува.Би сакал да се вратат Росицки,Ебуе и Диаби и да си играме со стара 4-5-1.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ne vo san sebastijan ( real sosiedat - mislam ) so fran merida zaedno igraat , ama ne sum 100 % siguren !!!!
oti be taka za bentner , dobar igrac e samo nemoze da se dokaze vo arsenal , lani igrase vo bir ( mater nivna nemozam ni da gi pisuvam ) se iznadava golovi , neznam mozebi e vkus vo prasanje :) ama mene mi se dopaga , skoka , dodava , nema henry stil na dribling ( toa e veke maana ) :)
....
pozZ

T

tino097

Гостин
Вела е во Осасуна :)

и тоа ептен добар е во последно, си го загарантира првотимскиот статус со игрите :)

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
daniele ne mi vikaj deka bendtner e dobar ziti prababati go primam mnogu za bendtner :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom