Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
A be i Smith go vratija no sepak dolg e periodot na oporavuvanje. Mu posakuvam na Eduardo se najdobro i pobrzo da zazdravi i da se vrati na terenite!
10X - ova e navistina blagorodno od tebe !!!! sekoj fudbalski fan - vistinski bi reagiral vaka -A be i Smith go vratija no sepak dolg e periodot na oporavuvanje. Mu posakuvam na Eduardo se najdobro i pobrzo da zazdravi i da se vrati na terenite!
bev / uste sum ama zaboraviv lozinka + mnogu tenzija ima tamuapsolutno taka e...
sonne ne znam dali znaes za ovoj blog http://arsenalmacedonia.blogspot.com/ registrirajtese ako sakate
neznam maka mi padna site se potresoa - go vide cesc i bakary - willy ke go izedese so zabi - izgleda kon nego naleta ( martin )wenger vika najmalu 6 meseci znaci 8 ke bide u septemvri-oktomvri e na teren i mozes da zamislis kolku ke mu treba da se vrati u forma a toj i taka ne bese dovolno uigran u arsenal sega ova katastrofa
страшно...ваков нешто до сега не сум видел...мислам дека има право Венгер кога вика дека на вакви играчи како Тејлор не им е местото на фудбалските терени..мора да се почне од негде...мислам дека сега е правиот момент некој да биде казнет доживотно за вакви стартови.
иако не сум фан на Арсенал, му посакувам што побрзо да се врати на фудбалскиот терен
navistina vi blagodaram od srce , ova e tezok moment za site - ovoj vampirot go boli kur sto napravil - mislam sigurno ke ima mn kazni i za timot i za nego - pred 3/4 sezoni vo chempionchip eden lezese za skrsena noga valjda i ovoj ke go spoleta nesto slicno - me cudi kako FLAMini ne ubi nekogo - dobar znak pocnal i da kontrolira emociii - car !!!Еве што изјави Билич......тука
hahaha ima tenzija vikas ama dobro e nee loso ima dobri navivaci i tamu
bravo - alal da ti e .... navisitna hrabro i realno istovremeno !!!!!Ne se sekirajte, titulata e nasa! Na clichy stvarno toa ne mu trebase, ama i sudijata ne znam kade go vide faulot koga na topka odese clichy. A i faulot pri prviot gol na birmingham voopsto ne bese faul. Nema vrska, naviknati sme na nepravdi od sudiite, no arsenal e posilen i pogolem od bilo koj sudija.
Bilo sto bilo, glavite gore i odime vo novi pobedi!
ARSENAL 4 LIFE!