Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
ama ova e tragedija be nee malerozen den ova nesmee da se desi nikoas kako poklon im ja davame titulava na mancester ej nemogu4e :nesvest:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
clisy - pod itno da bara nov tim - birmingham e odlicen za nego ko nivni fudbaler da bese celiot natprevar + penal - bravo za kopukot ! a i sudijata alal da mu e ostavi da go tepaat ghleb cel natprevar - ade malce da se smiri da ne se zaletuva - 100 sansi i 2-2 mameto nivno !!!!!
zal mi e za willy - go vidovte ??? teo dokaza deka e "noviot henry"
pozZ

danielco brat koj ke razmilis podobro neli gledas deka igraci od tipot na bendtner senderos eduardo adebayor ne se dovolno jaki ajde dobro adebayor kolku tolku pokaza nesto ama koj e potreben najmnogu togas go nema individualno e slab osven fabregas hleb i drugite so ke mu namestat nekoa topka drugo sam neznae za razlika od henry van persi berkamp wiltord i takvi igraci koj sme gi imale
prav si drzi mesto ovoj komentar - se dupcea - i zaebavaa namesto da go resat natprevarot uste vo 70 minuta - pa ovie kopucive samo od nas ke se spasat -
vella , paladinio pod itno vo arsenal ili RvP neka se stabilizira ili neka si odi za kurov mi e takov ko od staklo da e da go ebam !!!! kade e sega za kurov na site ni e za kupovi - a deka ja dadovme titulata na ytd se somnevam ... prvo ripni pa vikni op !!!!!
pozZ

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
lele kakako mu ja zafatil nogata na eduardo ovoj kopiljov taylor !!!! poleka so clichy dobar e deckoto ama nesmee vaka penali gluposti mnogu loso VAN PERSI NEKA SE VRAKJA ODMA NE DA NE GO BRZAL WENGER TUKU USTE NAREDNA UTAKMICA NEKA VLAGA PREKU .!. MIE OD SVE

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
clisy - pod itno da bara nov tim - birmingham e odlicen za nego ko nivni fudbaler da bese celiot natprevar + penal - bravo za kopukot ! a i sudijata alal da mu e ostavi da go tepaat ghleb cel natprevar - ade malce da se smiri da ne se zaletuva - 100 sansi i 2-2 mameto nivno !!!!!
zal mi e za willy - go vidovte ??? teo dokaza deka e "noviot henry"
pozZ
алал да ти е бе бате! алал да ти е! навиваме за иста екипа,ама ти не знаеш очигледно шо збореш! молам те да се контролираш малку и да пазеш шо збореш, клиши игра на иста позиција шо имаше ешли кол,а сега е 200 пати подобар од ешли и тоа во најдобрите денови. а за грешката, на секој може да се случе ама па мислам дека немаше потреба да се руше утакмицата у последна минута! тоа е дечки,стегајте г'с и одеме напред...само цврсто!

и ако гледаш дека тео е нов анри...алал да ти е и тоа! едуардо има повеќе голови од него у сите конкуренции, а сендерос да не е новио АНРИ,оти и он даде гол пред некое време?!?!?

пс. за кого навиваш бе SONNE?

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
go razbiram sonne iznerviran e i ja reagiram taka cesto ke se sredi situacija samo mora da se vratime u igra sto pobrzo

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
алал да ти е бе бате! алал да ти е! навиваме за иста екипа,ама ти не знаеш очигледно шо збореш! молам те да се контролираш малку и да пазеш шо збореш, клиши игра на иста позиција шо имаше ешли кол,а сега е 200 пати подобар од ешли и тоа во најдобрите денови. а за грешката, на секој може да се случе ама па мислам дека немаше потреба да се руше утакмицата у последна минута! тоа е дечки,стегајте г'с и одеме напред...само цврсто!

пс. за кого навиваш бе SONNE?
za ARSENAL !!!!! da ama poslednite 4 natprevari e vo katastrofalna forma - se izvinuvam za izjavata - tocno deka e 3 klasi pred cole - ama neka odmori ili neka me demantira , sporedi go so bak ??? yes deka ovoj e desen ama e kade postabilen - uste ednas se izvinuvam za toa pogore sto e kazano !!!!!!!

go razbiram sonne iznerviran e i ja reagiram taka cesto ke se sredi situacija samo mora da se vratime u igra sto pobrzo
nema strasno - se smiriv veke ( mislam )
kako e mozno - protiv arsenal vo 94 minuta sviri penal - nikogas protiv drugi ? a ?
prav e tarzan - stegajte zabi , odime natamu ne e loso i remi - mozese i da "izgubime"
pozZ do site !

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Eh sto nisam sunce
da ti grijem lice
da te jutrom
snenu pokrivam

Eh sto nisam mjesec
da te nocu cuvam
da ti zvijezde
s neba poskidam OFFFFF TOPIK:tapp:
citajte ova POUCNO E ! http://arsenal-mania.com/articles/3105075/Get-well-soon-Eduardo--Open-letter-to-Arsenal-FC.html

http://www.arsenal-croatia.hr/index.php?lang=hr eve i sliki ama horor ova nogava partal mu ja naprael
gledam uspesna "Terapija" si nasol : pees :) :pos2:
ako gledas deka pomaga -
inaku "kolegite" od drug fan klub ( ne gi imenuvame )
veke ne prekrstile vo afronal - im smeta mozebi toa sto nemaat "vrski" za fudbalerite od crniot kontinent - JBG skoti ( od skotska da ne vikate oti ve navredil nekoj ili ve prekrstil vo usa ) edni !!!!

pozZ

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Му заеба кариера на Едуардо, со оглед на тоа дека Дуду е левак, коската му е скршена и ке му треба мирување 8-9месеци.

Прашање е дали ке може да се врати на старите патеки...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ovaa povreda e mnogu slicna kako onaa na Alan Smit ako se sekavate protiv Liverpul koga igraa vo kupot. Isto onaka cel zglob mu bese izlezen!

of topic za toa kako ve vikame toa e vasa zasluga, vie prvi pocnavte da vadite iminja za nas. Pozz

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=596850
citaj ova ne da ne treba da igra fudbal treba u zatvor da ide majke mu ga nabijem!!
ah tie kolegi od manusa.......
znaci vaka :
citat od nasi kolegi od fan klub bulgaria :".. go razbiram galas , covekot gori vo igrata , mu simnuvam kapa , gael clisy ne go obvinuvajte - zaludno e - vinovni sme sto ne dadovme tret gol ..."

bravo batka - e ova e vistinski fan !!!! i posle ova - analizata e dosta jasna
pozZ

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
ovaa povreda e mnogu slicna kako onaa na Alan Smit ako se sekavate protiv Liverpul koga igraa vo kupot. Isto onaka cel zglob mu bese izlezen!

of topic za toa kako ve vikame toa e vasa zasluga, vie prvi pocnavte da vadite iminja za nas. Pozz
:eek:ftopic:
a se lutite ???? a !!!!

inaku ne e tolku fatalno - stom cice i larson gi vratija so takvi povredi sigurno i dudu ke bide fit za nekoj mesec !
toa znaci deka masinata RvP ke bide noviot - povratnik vo timot ili uste poubava varijanta teo walcott - partner na ade-T00 , koj denes pokaza so kolkava zelba igra vo toj prekrasen tim !
pozZ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom