Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Сочувство и од мене за Едуардо :(

Не ја гледам утакмицата, ама сега ќе го побарам на видео стартот на Тејлор, па ќе искоментирам. Барем водите 1-2, светла страна, значајни 3 бода ќе бидат тоа.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
ne be adebayorov e smotan epten smotan pojma nema ja neznam kako e najdobar strelec komentatorov kaza pred malku "igracite se obiduvaat da mu pomognat na adebayor da postigne go" za gref e :(

ete i penal ete i gol ajde sega da se slikame site zaedno

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Леле најгнасно што може пенал во 94 мин и 2-2 (ај па и за нас да има шанса)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Леле. За во затвор е овој Тејлор. Му скрши нога ...

ЛОЛ 2-2! Од пенал. Леле бруки ...

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Катастрофа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не ми се верува како можеше да направи пенал во 93 минута,Клиши.Мислам дека Венгер треба даму даде одмор,за да се стабилизира,многу натпревари одигра годинава.Што се однесува до натпреварот игравме одлично,но тоа е.Не победува секогаш подобриот!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе се добро за нас ама не ми е стварно јасно Клиши што правеше?

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
да им се мочам у смешната екипа селска! кој се бе тие бирмингем? кој се тие????? бог да чува....на ТЕЈЛОР да му фане краста ногата да не може да оде а не па фудбал да игра...а на овај мекфаден да му се реде цел ЛОНДОН НА СЕСТРА МУ!

eве и слика една,колку да потсетеме дека не може сите сељаци да ги пуштат фудбал да играт

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
И со играч повеќе беа Арсенал бе, и пак го примија. Сеа молете се во Њукасл да не изгуби од Манчестер :tapp:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
epa toa e fudbalot.se igra 90 min taka da.... malku i vie da osetite kako e da primite gol vo poslednite sekundi:smir:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Знам дека на крајот од натпреварот паѓа концентрацијата ама за да се изгубиш како овој Клиши потребен е посебен талент. Го оштети Арсенал, Венгер, соиграчите, и мене. Многу малерозен ден за Арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom