prav si drzi mesto ovoj komentar - se dupcea - i zaebavaa namesto da go resat natprevarot uste vo 70 minuta - pa ovie kopucive samo od nas ke se spasat -danielco brat koj ke razmilis podobro neli gledas deka igraci od tipot na bendtner senderos eduardo adebayor ne se dovolno jaki ajde dobro adebayor kolku tolku pokaza nesto ama koj e potreben najmnogu togas go nema individualno e slab osven fabregas hleb i drugite so ke mu namestat nekoa topka drugo sam neznae za razlika od henry van persi berkamp wiltord i takvi igraci koj sme gi imale
алал да ти е бе бате! алал да ти е! навиваме за иста екипа,ама ти не знаеш очигледно шо збореш! молам те да се контролираш малку и да пазеш шо збореш, клиши игра на иста позиција шо имаше ешли кол,а сега е 200 пати подобар од ешли и тоа во најдобрите денови. а за грешката, на секој може да се случе ама па мислам дека немаше потреба да се руше утакмицата у последна минута! тоа е дечки,стегајте г'с и одеме напред...само цврсто!clisy - pod itno da bara nov tim - birmingham e odlicen za nego ko nivni fudbaler da bese celiot natprevar + penal - bravo za kopukot ! a i sudijata alal da mu e ostavi da go tepaat ghleb cel natprevar - ade malce da se smiri da ne se zaletuva - 100 sansi i 2-2 mameto nivno !!!!!
zal mi e za willy - go vidovte ??? teo dokaza deka e "noviot henry"
pozZ
za ARSENAL !!!!! da ama poslednite 4 natprevari e vo katastrofalna forma - se izvinuvam za izjavata - tocno deka e 3 klasi pred cole - ama neka odmori ili neka me demantira , sporedi go so bak ??? yes deka ovoj e desen ama e kade postabilen - uste ednas se izvinuvam za toa pogore sto e kazano !!!!!!!алал да ти е бе бате! алал да ти е! навиваме за иста екипа,ама ти не знаеш очигледно шо збореш! молам те да се контролираш малку и да пазеш шо збореш, клиши игра на иста позиција шо имаше ешли кол,а сега е 200 пати подобар од ешли и тоа во најдобрите денови. а за грешката, на секој може да се случе ама па мислам дека немаше потреба да се руше утакмицата у последна минута! тоа е дечки,стегајте г'с и одеме напред...само цврсто!
пс. за кого навиваш бе SONNE?
nema strasno - se smiriv veke ( mislam )go razbiram sonne iznerviran e i ja reagiram taka cesto ke se sredi situacija samo mora da se vratime u igra sto pobrzo
gledam uspesna "Terapija" si nasol : pees :pos2:Eh sto nisam sunce
da ti grijem lice
da te jutrom
snenu pokrivam
Eh sto nisam mjesec
da te nocu cuvam
da ti zvijezde
s neba poskidam OFFFFF TOPIK
citajte ova POUCNO E ! http://arsenal-mania.com/articles/3105075/Get-well-soon-Eduardo--Open-letter-to-Arsenal-FC.html
http://www.arsenal-croatia.hr/index.php?lang=hr eve i sliki ama horor ova nogava partal mu ja naprael
znaci vaka :http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=596850
citaj ova ne da ne treba da igra fudbal treba u zatvor da ide majke mu ga nabijem!!
ah tie kolegi od manusa.......
ftopic:ovaa povreda e mnogu slicna kako onaa na Alan Smit ako se sekavate protiv Liverpul koga igraa vo kupot. Isto onaka cel zglob mu bese izlezen!
of topic za toa kako ve vikame toa e vasa zasluga, vie prvi pocnavte da vadite iminja za nas. Pozz