Кажав погоре и пак ке кажам....кога се убацува од позадина...со тие продори низ средина... прави играч повеке..и тогаш сме многу поопасни..зашто има повеке простор...ај кажи ми дека тоа не сте го забележите..тогаш не сте гледале како игра Арсенал
....Сендерос тоа не може да го прави.
ае позз.!
da tocno vleguva kako napagac - bese zeman kako za napagac - ama takvi se tie od bregot , kade sto sakas igraat
sigurno e nedostatok - ama filip izigra ko golem :pos2:
Освен силниот шут,Туре нема некоја друга улога во нападот.Сендерос е одлична замена за Коло Туре,но Коло Туре си е Коло Туре.
vistina - toure si e toure , ama senderos igra dobro - koga samodoverbata e na nivo !
znaci po samo edna dobro odigrana utakmica na senderos vie odma donesovte odluka deka on ustvari e mn jak defanzifen igrac i duri deka moze e podoabr od ture a koj ke se usere sea na druga utakmica ke vidite deka nee dovolno dobar za u arsenal (moe mislenje)
oti be Bojan4e samo ti taka vikas ?
dobar e maliot , sigurno e podobar od mn defanzivci vo anglija , sto evreinot ( dowson ) podobar da ne e ????
nезаборавај дека Сендерос беше еден од клучните играчи кога Арсенал стигна до финалето на ЛШ, а успат и благодарение на него Арсенал мислам дека тогаш ја направи најдолгата серија без примен гол во ЛШ на сите времиња (можи да сум јанглаш за ова, ме мрзи да провервам
)
prav si - bese stolb so kolo - ama go "izmislija" willy
Елементи за пенал имаше, а судијата и да покажеше и да не покажеше, не може да му се замери.
sto ima vrska neka se "dujat" - pa sega ade-T00 go barale - koj ti go dava ?????
eeve za milanezite videte
ovde !!!
ova vo vasata mila itelija go sudat !