Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Iskreno kazano ZA PENAL NEMASE NI ZBOR, realno kazano. Ali sto e bitno koga i taka ke gi ebeme na san siro. Mislam deka dzokerot ke bide Volkot, a povredata na ture moze da bide hendikep posto osven senderos negledam druga mozna zamena. Utre ke bide tesko so birmingam , no kako i sekad se nadevam na tri boda
gilberto , song , djuru .... ama senderos - the stone - e "izmislen" super igrase nekni - so b'mgham - tesko niv kutrite ke lapnat 4/5 parcinja - sigurno !
pozZ

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
За во одбрана се беше ок..но ти велам за у напад...знаеш нели какви продори од позадина прави Туре..:) ае позз
Освен силниот шут,Туре нема некоја друга улога во нападот.Сендерос е одлична замена за Коло Туре,но Коло Туре си е Коло Туре.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
znaci po samo edna dobro odigrana utakmica na senderos vie odma donesovte odluka deka on ustvari e mn jak defanzifen igrac i duri deka moze e podoabr od ture a koj ke se usere sea na druga utakmica ke vidite deka nee dovolno dobar za u arsenal (moe mislenje)

T

tino097

Гостин
znaci po samo edna dobro odigrana utakmica na senderos vie odma donesovte odluka deka on ustvari e mn jak defanzifen igrac i duri deka moze e podoabr od ture a koj ke se usere sea na druga utakmica ke vidite deka nee dovolno dobar za u arsenal (moe mislenje)
nезаборавај дека Сендерос беше еден од клучните играчи кога Арсенал стигна до финалето на ЛШ, а успат и благодарение на него Арсенал мислам дека тогаш ја направи најдолгата серија без примен гол во ЛШ на сите времиња (можи да сум јанглаш за ова, ме мрзи да провервам :) )

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
паше е ова е глупост траскање

статична слика споредваш со клипче ? плус од авион се гледа дека не е монтажа.

Сепак во делот дека е пенал реално гледано е тешко да се бара, али сепак мое сие дали ќе тврдам дека е пенал или не.

Брат никој судија не би го досудил ова пенал, не заебавај сеа. Шо сакаш да докажиш незнам. Само за дел од секундата го повлече не ни осети Адебајор, интстинктивно посегна само.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
nезаборавај дека Сендерос беше еден од клучните играчи кога Арсенал стигна до финалето на ЛШ, а успат и благодарение на него Арсенал мислам дека тогаш ја направи најдолгата серија без примен гол во ЛШ на сите времиња (можи да сум јанглаш за ова, ме мрзи да провервам :) )
nEEEEE! :vozbud:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Освен силниот шут,Туре нема некоја друга улога во нападот.Сендерос е одлична замена за Коло Туре,но Коло Туре си е Коло Туре.
Кажав погоре и пак ке кажам....кога се убацува од позадина...со тие продори низ средина... прави играч повеке..и тогаш сме многу поопасни..зашто има повеке простор...ај кажи ми дека тоа не сте го забележите..тогаш не сте гледале како игра Арсенал:)....Сендерос тоа не може да го прави.:) ае позз.!:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.543
Поени од реакции
5.528
Абе Адебајор кога падна не се бунеше за пенал сеа вие ќе солите памет

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Елементи за пенал имаше, а судијата и да покажеше и да не покажеше, не може да му се замери.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Кажав погоре и пак ке кажам....кога се убацува од позадина...со тие продори низ средина... прави играч повеке..и тогаш сме многу поопасни..зашто има повеке простор...ај кажи ми дека тоа не сте го забележите..тогаш не сте гледале како игра Арсенал:)....Сендерос тоа не може да го прави.:) ае позз.!:)
da tocno vleguva kako napagac - bese zeman kako za napagac - ama takvi se tie od bregot , kade sto sakas igraat :)
sigurno e nedostatok - ama filip izigra ko golem :pos2:

vistina - toure si e toure , ama senderos igra dobro - koga samodoverbata e na nivo !

oti be Bojan4e samo ti taka vikas ? :) dobar e maliot , sigurno e podobar od mn defanzivci vo anglija , sto evreinot ( dowson ) podobar da ne e ????

prav si - bese stolb so kolo - ama go "izmislija" willy :)

Елементи за пенал имаше, а судијата и да покажеше и да не покажеше, не може да му се замери.
sto ima vrska neka se "dujat" - pa sega ade-T00 go barale - koj ti go dava ?????

eeve za milanezite videte ovde !!!
ova vo vasata mila itelija go sudat !

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Само ако не тепате...пари иам стаено на вас денес:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom