на овај натпревар помеѓу Арсенал и Пензионерски Дом "Milan" поштено требаше Арсенал да тепа...овие милан да ти биле клети деца...ццц...ајде ќе видеме наредната утакмица шо ќе биде,дрште среќа гунери...
Леле ќе се убијам готово. Оние сакатине значит шо формација ќе имаа напраено? 10-0-0 по се изгледа. Да ти се посерам во фудбалот. И сега на Сан Сиро ќе напрает една смрдена шанса, ќе дает гол и се сјеба се после.
toa tie imaa srekja i doma ke ni pikna nekoj gol na srekja i taka...da gleda wenger da se vrati van persi i rosicky do togas i da nema povredeni moze da se ocekue nesto dobro na san siro
Иста песна ко нас.....а ова итаљаниве....
Ебуе леле кој играч е....ги убивте од дриблање...ама не влегаше...мислам дека и лани имавте еден ваков натпревар не знам со кого коа ги убивте амам гол не дадовте...
добра игра од двете страни..сепак мака ми е шо не паднаја голој (едноставно мразам е ко ќе завршит вака убав натпревар)
а за то шо го промаши адебајор се дешават бее,и мене ми е жал ама то е...
сега одиме во милано... НА ПОБЕДА :cheeky1:
па шо не им ојт баш на милан во италија,така да имаме шанси:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.