Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
да ги прашам миланезите...колку ви е просечната старост у екипата и зашо се толку лутете коа е така :) знам,знам,вистината не е секогаш убава да се слушне...ама тоа е...прееска забравив да кажам,супер утакмица за гледање...надевам се исто толку добро шоу и кај милан дома :)

T

tino097

Гостин
Стварно некогаш Милан ја претерва со деструктивниот фудбал. Го имаат најдобриот фудбалер во свеот и го тераат да се брани бе...

И сеа во Милан ќе играт за слободен, пошто свесни се дека и Арсенал е незгоден на контри

Ќеф ќе ми се напрај 1-1 да заврши во Милано

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne znam za niv tie bea dobri ama adebajor vo natprevarov bese otcuten a koga trebase da go resi toj se ispostra iako mislam oti 0-0 ne e najlos epilog koga vo prasanje e arsenal setete se so napravi so inter lani0-3 pa 1-5 zatoa realno moze da se ocekuva deka revansot vo milan mislam deka ke bide nainteresna utakmica vo toa kolo od ligata na sampionite

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
kako prvo cestitki za dolivnata igra - site ama bas site igraa so ogromna zelba so 150 % , so dusa srce , noze -
bravos za site osobeno : FLAMini :zver::zver: , bak ( posle smrtta na bratceto - izigra celosno za nego ) :zver: , gael ( povtorno se vraka vo starite pateki ) , filip , willy bezprekorni - gi napravija smesni kakito i patito ( najsilniot i noviot pipo inzagi ) , cesc - WOW , eboue - gi driblase ko mali decinja , ghleb - mora poveke da sutira i poovtorno pokaza deka e najsilniot kreator na svetov - ade ( mn ispromasi a super izigra se cuvase od karton izgleda ) dudu - na visin na zadacata - mad jens - nemase mn rabote da ne recam i4 - kolo smenet - se povredi UPM oti ???????????? aj ne e strasno velam , teo i nikl's - vnesoa zivot i ritam sakam ako gi nema RvP i tom4e oni da se starteri - odlicen natprevar prekrasna igra - trebase da gi ostavime ovie da ja drzat topkata poveke , da se rassirat , a ne ( kaza nekoj pogore ) 10 - 0 -0 form,acija na "svetskiot prvak" :pos2::pos2:

pozZ i so golce odime vo sledna runda !!!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
Ubavo izigravme, steta sto ne tepavme. Ama oni koga togas ke mora da se otvorat za da dadat gol i togas ke gi ebeme , 100%.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Кога ви викам дека тоа е Милан вие не верувате.Требаше да тепаме,но прашање е на искуство.Ќе биде тешко,но мора да се верува во младата крв.

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
San Siro

Iako izigraja dobro vo vtoroto poluvreme nemaja sreka. Se gledame ne San Siro. I Real M. nemashe poraz od angliski tim na domashen teren pa pred 2 godini go dozivea. Jas mislam deka istoto, bukvlano isto ke mu se sluci i na golemiot A.C. Milan. Iako go imaa celiot tim na raspolaganje, pritisokot na toj natprevar ke bidi na nivna strana deka mora da pobedat, a togash za Arsenal ke ima poveke mesto za igra. I zato mislam deka na San Siro mozat da izdojuvaat pobeda ili povolen rezultat. Ke se vratat Tom4e i RvP i ke imaat odlicna klupa.Iako rekov deka e najubavo da se igra neresheno ovaj natprevar Nemashe da bide nezasluzeno dokolku izdvojat pobeda, osoboeno Adebayor i Eboue, 2 shansi za pobeda. Se gledame na San Siro i den predhodno od mene celosna statistika i predlog tip za toj den. Pozzzzzzzzzzzzzzzzzz,Darko, Bitola

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Милан не покажа никаква игра. Ареснал ја имаше играта во текот на целиот напревар но немаше среќа. Мислам дека во гости ќе тепаме.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Убава слика,се надевам дека не е фотомонтажа.Ако сликата е вистина требаше да има пенал.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

ццццц еве оти љуфна аде, ова е црвен+пенал
Не траскај глупости, ова е после шутот. Види го клипчето и ќе видиш дека Одо со раката е еден метар зад Адебајор пред да шутни. Можеби е и монтажа сликата јас на клипчето не забележав да го добре Одо Адебајор.

T

tino097

Гостин
Не траскај глупости, ова е после шутот. Види го клипчето и ќе видиш дека Одо со раката е еден метар зад Адебајор пред да шутни. Можеби е и монтажа сликата јас на клипчето не забележав да го добре Одо Адебајор.
паше е ова е глупост траскање

статична слика споредваш со клипче ? плус од авион се гледа дека не е монтажа.

Сепак во делот дека е пенал реално гледано е тешко да се бара, али сепак мое сие дали ќе тврдам дека е пенал или не.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Еве нешто и од мене за натпреварот со Милан..:)
Одигравме добро...но можеше и подобро...да не се повредеше Туре...мислам дека ке бевме многу поопасни...Тој со своите продори од позадина и се добива играч плус и силниот шут ке им правеше доста проблеми на Милан...но се повреди:(....Венгер изјавил дека Туре ке биде надвор од терените околу 2 недели...значи ке го немаме за реваншот..голема загуба....но се надеваме дека Сендерос добро ке го замени..кој изигра доста добро на Емирати:)...Гледам Гатуза изјавил..дека на Сан Сиро ке гледат сосема друг тим..пошто мн играчи се вратиле од повреди и за тоа не играле најдобро...па што ние немавме повредени..Фламини имаше мала повреда за тоа беше на клупата како и Клиши...против Ман Уса*..Росицки повреден...РвП....и Туре...ојде куран....:(....за Росицки и РвП се очекува да се вратат на натпреварот на Сан Сиро...па нека му ја лагат....и со тие проблеми....ги надигравме...им докажавме дека можеме да се носиме и со нив...со нивното искуство.....еднинствено што ни фалеше беше среќата...или тие ја имаа премногу.....Венгер мислам дека згреши што го остави Адебајор сам у напад а Едуардо го стави на крилна позиција.....човекот се бореше но не можеше повеке да направи..за тоа не беше толку опасен....ако Едуардо беше ставен понапред....ке се отвореше повеке простор и ке бевме поопасни.....со таква игра....но со реализација на шансите СИГУРНО одиме понатаму..така да не се секирајте Ганери....ае сеа концентрацијата кон првенството....гостуваме на Бирмингам во Сабота во 12-45 мислам,сеа мораме да им се одмаздиме за 2 бода што ни ги зедоа на Емирати...
Позз Ганерс каде и да сте!:smir:

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Iako izigraja dobro vo vtoroto poluvreme nemaja sreka. Se gledame ne San Siro. I Real M. nemashe poraz od angliski tim na domashen teren pa pred 2 godini go dozivea. Jas mislam deka istoto, bukvlano isto ke mu se sluci i na golemiot A.C. Milan. Iako go imaa celiot tim na raspolaganje, pritisokot na toj natprevar ke bidi na nivna strana deka mora da pobedat, a togash za Arsenal ke ima poveke mesto za igra. I zato mislam deka na San Siro mozat da izdojuvaat pobeda ili povolen rezultat. Ke se vratat Tom4e i RvP i ke imaat odlicna klupa.Iako rekov deka e najubavo da se igra neresheno ovaj natprevar Nemashe da bide nezasluzeno dokolku izdvojat pobeda, osoboeno Adebayor i Eboue, 2 shansi za pobeda. Se gledame na San Siro i den predhodno od mene celosna statistika i predlog tip za toj den. Pozzzzzzzzzzzzzzzzzz,Darko, Bitola
pozZ i do tebe :) i raboti ne slucajot !

Милан не покажа никаква игра. Ареснал ја имаше играта во текот на целиот напревар но немаше среќа. Мислам дека во гости ќе тепаме.
kazi mu go ova na : "milanez" ( setaj be , sto kur baras vamu ?nemoj da mi cepkas u reputacijata ... ) i "sindikat" .jkoj veruvaat deka nivniot tim bese podobar na terenot :pos2::pos2::pos2::tapp:

ццццц еве оти љуфна аде, ова е црвен+пенал
Убава слика,се надевам дека не е фотомонтажа.Ако сликата е вистина требаше да има пенал.
sudijata ili e peder ili rasist - navivase ko da im bese ocuv ili 2,3 covek vo rakovodstvoto / negov problem sigurno ne im se iznapomogna ... taka da neka mu sluzi na cesta , mozebi ima "vip" karta da gleda debakl na MILA na san ciro :) a sigurno ne e montaza , premnogu e kvalitewtna ili ako e pravena e od profesionalec , ama i jas go vidov toj moment taka da dzabe triete sol !!!!!

Еве нешто и од мене за натпреварот со Милан..:)
Одигравме добро...но можеше и подобро...да не се повредеше Туре...мислам дека ке бевме многу поопасни...Тој со своите продори од позадина и се добива играч плус и силниот шут ке им правеше доста проблеми на Милан...но се повреди:(....Венгер изјавил дека Туре ке биде надвор од терените околу 2 недели...значи ке го немаме за реваншот..голема загуба....но се надеваме дека Сендерос добро ке го замени..кој изигра доста добро на Емирати:)...Гледам Гатуза изјавил..дека на Сан Сиро ке гледат сосема друг тим..пошто мн играчи се вратиле од повреди и за тоа не играле најдобро...па што ние немавме повредени..Фламини имаше мала повреда за тоа беше на клупата како и Клиши...против Ман Уса*..Росицки повреден...РвП....и Туре...ојде куран....:(....за Росицки и РвП се очекува да се вратат на натпреварот на Сан Сиро...па нека му ја лагат....и со тие проблеми....ги надигравме...им докажавме дека можеме да се носиме и со нив...со нивното искуство.....еднинствено што ни фалеше беше среќата...или тие ја имаа премногу.....Венгер мислам дека згреши што го остави Адебајор сам у напад а Едуардо го стави на крилна позиција.....човекот се бореше но не можеше повеке да направи..за тоа не беше толку опасен....ако Едуардо беше ставен понапред....ке се отвореше повеке простор и ке бевме поопасни.....со таква игра....но со реализација на шансите СИГУРНО одиме понатаму..така да не се секирајте Ганери....ае сеа концентрацијата кон првенството....гостуваме на Бирмингам во Сабота во 12-45 мислам,сеа мораме да им се одмаздиме за 2 бода што ни ги зедоа на Емирати...
Позз Ганерс каде и да сте!:smir:
ne e hendikep so kolo abib toure / pilip bese na visina na zadacata site pokazaa deka nemora da si igrac vo "golem" klub a da ne si najdobar - tokmu sprotivnoto - ghleb - cesc : prva zelba na laporta ( samo sonuvaj ) cela kalco place po willy , FLAMini im pokaza deka e klasa nad nekoi , gael - opravduva i se podobruva , dudu ( bas ko sto rece ) begase po linija ko poluspic , eboue izigra na zaviduvacko nivo , mad jens - nemase rabota sem polusutce :pos2::pos2: prokleti sreknici , nikl's i teo rastat i samo se podobruvaat -
so birmingham ocekuvam 0 : 4 tesko niv / se izvlekoa pred nekoe kolo - ako se zanesuvaat nema nikogas poveke da im dademe ili pozajmime igrac :) larson , bentner , crnoto koe bese ne mi teknuva , djuru .... golmanot - neka mu ja mislat :) .. :pos2: - :smir:
pozZ do site !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.329
Iskreno kazano ZA PENAL NEMASE NI ZBOR, realno kazano. Ali sto e bitno koga i taka ke gi ebeme na san siro. Mislam deka dzokerot ke bide Volkot, a povredata na ture moze da bide hendikep posto osven senderos negledam druga mozna zamena. Utre ke bide tesko so birmingam , no kako i sekad se nadevam na tri boda

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom