Фан Клуб: Аргентина

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.589
Поени од реакции
14.389
Maradona: I kept Mourinho mobile number to ask him to help me with his plans in the coming period

:tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Зависи за каков вид играч зборуваш.Ако е за голман,централен или напаѓач се супер,но ако зборуваш за Рикелме за главен креативец во тимот да се запрашаме прво што може.Уствари тој може ама онака како Верон само ќе се врти и 4-5 км цел натпревар дали ќе истрча.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Не, не грешка си...човекот ако е креаторот на играта ама може и многу да истрча, гледав сезонава 2 натпревари во Бока и ги трчаше на ниво. Исто така верувам и дека ќе им помогнеше одста на Аргентина...таков играч не се раѓа.:toe:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe ne ke bese loso da bese i rikelme vo timot ke se najdese ne se znae nisto

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Каков Рикелме бе не го бива за мене требаше Аимар да биде земен и незнам која е причината што не го зема пошто квалификациите играше и имаше неколку асистенции :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Каков Рикелме бе не го бива за мене требаше Аимар да биде земен и незнам која е причината што не го зема пошто квалификациите играше и имаше неколку асистенции :)
:pos2: смешки,шо не ќе прочиташ .... (+ горните постови)

п.с. од вакви ствари, очајност да се пиша пост само, не ми се влага у мојот официјален фан клуб Гаучоси, а не па да дискутирам :kesa:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас мислам ортега требаше да биде земен..тој повеќе ќе дадеше сигурно од инвалидот месси:tapp:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Maradona worried by Mexican forward's:tv:

--- надополнето ---

Rodriguez: A goal to remember

:tv:

Will Messi surpass Maradona of '86?:raz:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Два можни состава за вечер, еден од Марка, а другиот од Лајвскорс...

Romero; Otamendi, Burdisso, Demichelis, Heinze; Maxi, Mascherano, Di Maria; Messi; Higuain & Tevez...Marca!!
Romero; Gutierrez, Demichelis, Samuel, Heinze; Mascherano, Veron, Di Maria; Messi; Higuain & Tevez...Livescores!!

Ај ако најде некој дали Самуел ќе игра, нека постира...:pipi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вечер се надевам дека нема да имаме поголеми проблеми против мексико и ќе го решиме натпреварот до 90 минута а не да се килаеме до 120 и на пенали...мексико се тврда екипа која сигурно нема тукутака да се предаде и ќе бара реванш за 2006..но квалитетот кој го содржиме ние не ни налага ништо друго освен сигурнна победа и мирно дочекување на противникот во 1/4 финалето...vamos los gauchos!

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
veron mora da pocence
ajde vamos vamos Argentinaaaaaaaaaaaaaaaaa

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Еве ни го составот за вечер...
Romero
Otamendi - Demichelis - Burdisso - Heinze
Mascherano
Maxi - Di Maria
Messi
Higuain - Tevez​

Се надевам на победа!!! Германија ете ја чека во 1/4 финале:toe:

--- надополнето ---

Очекувам да уживаме во утакмицата и да покажат заби одма, а не како во 2006...нејќам реприза дефинитивно, до 90 мин да се став и точка.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom