Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
аууууу каков гол ни признаа:kesa:
Време дојде да ни платат ...Честито победа Гаучоси!!! Очекував победа од 2 гола разлика
Следен противник Германија и многу тешко ќе ни биде, дефинитивно!!!
Малиот сака да постигне погодок...Не го кажувам ова хејтерски, ама Меси се понаша препрепресебично!
До негде си во право, он моментално ја има улогата (Плејмејкер), а мислам дека повеќе треба да се грижи за да направи нешто добро од колку да ми глуми лудило сака гол...ама до негде е крив и Марадона, премногу слобода му има дадено на Меси(треба да разбере дека неможе да биде ко Марадона). Е сеа се бара од човекот да се породи против Германија, ако сакаме да поминеме пошто све иде преку него.Не го кажувам ова хејтерски, ама Меси се понаша препрепресебично!
Тоа да, ама нешто во тимот дефинитивно не штима...кои поединци ги имаат боли глава. Само едно не ми се допаѓа, играта не им е баш убедлива.Ako ne e Messi nema koj da asistira !!! Veron sakate da asistira???
Ако заигра како на мечот против Манчестер во финале?! гарант ги поминуваме Швабите.Хехехе. Само не зезајте за Меси. Против Германија очекувам да биде MAN OF THE MATCH
Тоа да, ама нешто во тимот дефинитивно не штима...кои поединци ги имаат боли глава. Само едно не ми се допаѓа, играта не им е баш убедлива.
--- надополнето ---
Ако заигра како на мечот против Манчестер во финале?! гарант ги поминуваме Швабите.
Не им беше убедлива само на овој натпревар. Инаку целикупното СП, заедно со Шпанците, Германците и Низоземците имаат најубава игра.:smir:Тоа да, ама нешто во тимот дефинитивно не штима...кои поединци ги имаат боли глава. Само едно не ми се допаѓа, играта не им е баш убедлива.