- Член од
- 27 јануари 2010
- Мислења
- 2.430
- Поени од реакции
- 723
па тва сакаах цело време да го кажам бе чувекE тва е веке друга прича :helou:
не ме зајбави!Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.
па тва сакаах цело време да го кажам бе чувекE тва е веке друга прича :helou:
не ме зајбави!Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.
Taка чујах..а изворите ми стоот баја сигурни..Ако има нешто офицјално ке пишам.Ако дознаа некој пред мене нека пише :helou:па тва сакаах цело време да го кажам бе чувек
не ме зајбави!
Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.
Епа грешка сум информиран изгледа.На мене ми кажаа дека ке биде сигурно он тренер.Ама ако има веке солиден тим мора да има и добар тренер ( не викам оти ке е Стратус ) неможаме да останат со сегашнио шо е.:smir:Требаше да биде Стратус тренер,беше и тука на утакмица присуствува ама нема да биде он ќе видаш.
Епа грешка сум информиран изгледа.На мене ми кажаа дека ке биде сигурно он тренер.Ама ако има веке солиден тим мора да има и добар тренер ( не викам оти ке е Стратус ) неможаме да останат со сегашнио шо е.:smir:
За тренер Стратос или некој американец ќе донеселе, а за играчи 4 американци треба да дојдат така ми кажаа па за други играчи ко ќе има нешто ќе пишамСтрумичани ајде пофалете се за играчкиот кадар за следната сезона, се знаат ли кои играчи ќе бидат, засилувања има ли?
Ајде кажете ја листата.
И јас ќе го потрдам тва...за тренер Стратос и плус 4 Американци, на позиции 3,4 и 5...и плус изгледе ќе се потпишува договор со тии ATHLETS IN ACTION, ќе финансират. Знам дека ќе се атакува на водечките места догодина у прва лига и дека главен акцент се става на средуване на саалта!!!За тренер Стратос или некој американец ќе донеселе, а за играчи 4 американци треба да дојдат така ми кажаа па за други играчи ко ќе има нешто ќе пишам
И да доо саа барем подобро маа од пред 2-3 години нема шо да се плашаме од неговио шут Иначе ак донесат американци јако ќе е не верувам оти ќе се слаби тии. И значи дефинитивно шампионски тим е почнано да се праа . ПС кога почнува сезоонта xDТренер по се изгледа ке биде американец..У АБА треба да флезе мислам некоо Бугарска фирма со ке потпише договор на 12 години да га спонзорире нон стоп..Значи ако флезе таа фирма ли шо е тва незнам тренер ке биде дефинтивно американец..а ако не ке биде Стратус..а у случај ако е Стратус првио играјач шо го посакал бил Ефтим Богоев..:smir:
Мислам оти нема да биде баш одгодина шампионски ама би требало да е у првите 4 у Македонија.:helou:И да доо саа барем подобро маа од пред 2-3 години нема шо да се плашаме од неговио шут Иначе ак донесат американци јако ќе е не верувам оти ќе се слаби тии. И значи дефинитивно шампионски тим е почнано да се праа . ПС кога почнува сезоонта xD