Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување
Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
па тва сакаах цело време да го кажам бе чувек

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: не ме зајбави!
Taка чујах..а изворите ми стоот баја сигурни..Ако има нешто офицјално ке пишам.Ако дознаа некој пред мене нека пише :helou:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Конечно повторно ќе се оди на следење на натпревари во живо, мило ми е за влезот во првата лига.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Стратус ке биде тренер 100%.80% нов играч на АБА Струмица е Слободанчо Хаџивасилев.

Требаше да биде Стратус тренер,беше и тука на утакмица присуствува ама нема да биде он ќе видаш. :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Требаше да биде Стратус тренер,беше и тука на утакмица присуствува ама нема да биде он ќе видаш. :)
Епа грешка сум информиран изгледа.На мене ми кажаа дека ке биде сигурно он тренер.Ама ако има веке солиден тим мора да има и добар тренер ( не викам оти ке е Стратус ) неможаме да останат со сегашнио шо е.:smir:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Епа грешка сум информиран изгледа.На мене ми кажаа дека ке биде сигурно он тренер.Ама ако има веке солиден тим мора да има и добар тренер ( не викам оти ке е Стратус ) неможаме да останат со сегашнио шо е.:smir:

Види саа Никола.Работта беше веќе скоро готова да биде Стратус.Се чекаше да се флезе 1 лига. Ама најверојатно ни у играчкио ни у стручнио кадар ќе нема грци. :) :)

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Струмичани ајде пофалете се за играчкиот кадар за следната сезона, се знаат ли кои играчи ќе бидат, засилувања има ли?
Ајде кажете ја листата. :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Струмичани ајде пофалете се за играчкиот кадар за следната сезона, се знаат ли кои играчи ќе бидат, засилувања има ли?
Ајде кажете ја листата. :)
За тренер Стратос или некој американец ќе донеселе, а за играчи 4 американци треба да дојдат така ми кажаа па за други играчи ко ќе има нешто ќе пишам :)

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
За тренер Стратос или некој американец ќе донеселе, а за играчи 4 американци треба да дојдат така ми кажаа па за други играчи ко ќе има нешто ќе пишам :)
И јас ќе го потрдам тва...за тренер Стратос и плус 4 Американци, на позиции 3,4 и 5...и плус изгледе ќе се потпишува договор со тии ATHLETS IN ACTION, ќе финансират. Знам дека ќе се атакува на водечките места догодина у прва лига и дека главен акцент се става на средуване на саалта!!!

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Тренер по се изгледа ке биде американец..У АБА треба да флезе мислам некоо Бугарска фирма со ке потпише договор на 12 години да га спонзорире нон стоп..Значи ако флезе таа фирма ли шо е тва незнам тренер ке биде дефинтивно американец..а ако не ке биде Стратус..а у случај ако е Стратус првио играјач шо го посакал бил Ефтим Богоев..:smir:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Тренер по се изгледа ке биде американец..У АБА треба да флезе мислам некоо Бугарска фирма со ке потпише договор на 12 години да га спонзорире нон стоп..Значи ако флезе таа фирма ли шо е тва незнам тренер ке биде дефинтивно американец..а ако не ке биде Стратус..а у случај ако е Стратус првио играјач шо го посакал бил Ефтим Богоев..:smir:
И да доо саа барем подобро маа од пред 2-3 години нема шо да се плашаме од неговио шут :) Иначе ак донесат американци јако ќе е не верувам оти ќе се слаби тии. И значи дефинитивно шампионски тим е почнано да се праа :). ПС кога почнува сезоонта xD

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
И да доо саа барем подобро маа од пред 2-3 години нема шо да се плашаме од неговио шут :) Иначе ак донесат американци јако ќе е не верувам оти ќе се слаби тии. И значи дефинитивно шампионски тим е почнано да се праа :). ПС кога почнува сезоонта xD
Мислам оти нема да биде баш одгодина шампионски ама би требало да е у првите 4 у Македонија.:helou:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Как бе нема ли нешто официјално со некој играч или били шо никој не пише :(

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Вторник ( 07.09.2010) АБА ке игра пријателски натпревар со Торус на домашен терен..Натпреварот започнува во 19:00..:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom