Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување
Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
мора д аима уште засилувања пошо амертиканците се малце ај да не бидам груб...ТАПА....со гоцевски и хаџивасилев само они двајцата не прајме ништо мора оште засилувања еве полека полека и 2 октомври ек дојде !!!!

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
мора д аима уште засилувања пошо амертиканците се малце ај да не бидам груб...ТАПА....со гоцевски и хаџивасилев само они двајцата не прајме ништо мора оште засилувања еве полека полека и 2 октомври ек дојде !!!!

За кој Гоцевски танува збор ?

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Станува збор за Златко Гоцевски..али уште ништо не е официјално..моментално Гоцевски тренира само со Работнички а нема ништо потпишено..а за Хаџивасилев е сигурно..Денес АБА победи на Пелистер на пријателски натпревар со 9 разлика..

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Чим тренира со работнички не ми се верува да дојде кај вас...

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Шо бива бе нешто ново има ли слушам прво коло у Кавадарци ќе играт АБА ќе биде јако :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
на проба е нил...ме мрзе да наогам податоци за него !!! Иначе очекувам до 2 октомври некое засилување !! уште да има.....иначе ако има превоз обавезно се оде за кавадарци !

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
на проба е нил...ме мрзе да наогам податоци за него !!! Иначе очекувам до 2 октомври некое засилување !! уште да има.....иначе ако има превоз обавезно се оде за кавадарци !
Нил е официјално играч на АБА..има височина некаде 1.97 и може да игра на повеке позиции како што прочитав во Спорт..Иначе за во Сабота ке нема превоз за Кавадарци освен со приватни автомобили...:smir:

Член од
4 септември 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
Абе дај боже да дадат превоз не тук автомобили коли тралала !!!! как да не нека дадат та да одаме !!

RBA

Член од
6 ноември 2009
Мислења
75
Поени од реакции
7
Ајде струмицани повторно ке биде јако повторно ривалство нека ви е со среќа супер лигата и за повќе години.Се гледаме во кавадарци.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
И саа знаа ли ко некој финалнио ростер на тимо или оште ќе се праа до сабота?

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
И саа знаа ли ко некој финалнио ростер на тимо или оште ќе се праа до сабота?
Нема сеуште официјален состав..Можно е уште едно засилување ( македонец ).:helou:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Шо биде со Столто Хаџивасилев :)
Иначе добра екипичка имате јас вака колку што имав можност да ги забележам имињата мислам дека ќе водите битка со 4-5 место ..:smir:

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Шо биде со Столто Хаџивасилев :)
Иначе добра екипичка имате јас вака колку што имав можност да ги забележам имињата мислам дека ќе водите битка со 4-5 место ..:smir:
Хаџивасилев е веке овде..Иначе во Бугарија играа пријателски натпревар со екипата на Балкан..забележи победа АБА со 18 разлика ( 80-98 ).Издвоени поединци со 21 кош Џон Чапел,Маркус Мил заврши со 19..:helou:Еве нешто повеке.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Хаџивасилев е веке овде..Иначе во Бугарија играа пријателски натпревар со екипата на Балкан..забележи победа АБА со 18 разлика ( 80-98 ).Издвоени поединци со 21 кош Џон Чапел,Маркус Мил заврши со 19..:helou:Еве нешто повеке.
Нелее Маркус Нилс? :pos:... Иначе добра екипичка има не за 4-5 туку и за повисок пласман :vozbud: Иначе вајвечер ќе играат со Рилски и утре со Фени и се враќат тука па одаме у Кавадарци у сабота :)

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
Нелее Маркус Нилс? :pos:... Иначе добра екипичка има не за 4-5 туку и за повисок пласман :vozbud: Иначе вајвечер ќе играат со Рилски и утре со Фени и се враќат тука па одаме у Кавадарци у сабота :)
Појма немам и јас как е точно..иначе екипата е за тука негде..3-4 место..ке видаме как ке се одвива у сезоната..ако има оште некоо добро засилуване оште по убаво..Иначе второ коло гостуваме на Работнички па после дома ни иде Куманово..:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom