Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Хаха ете јас сум прва:) Има симпатични и во Њукасл де...:pipi: Треба повеќе Џорди да ставаат за да бидат полични. Ама не е и само во тоа работата, се работи и за љубов кон фудбалот, љубов кон градот и такви слични работи.
Обично девојчињата навиваат за некој тим затоа што гаеле симпатии кон некој играч....а реално чак и Гоце Арнаудов би бил во топ 3 најзгодни во Њукасл. Викаш Џорди за посимпатични а? Хмммм Карол? Тејлор? :))

Бери Моат сабајлево ја добил гаранцијата од 40.000.000 фунти за кои гарантира Барклај банка, со што откупувањето би требало да се ближи. Сол Ќумбел (Кемпбел) е многу блиску до договор, само сега се е стопирано заради можната промена на сопственикот

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.595
Поени од реакции
14.415
Многу добар почеток на сезоната за Њукасл во првата лига, се надевам дека ќе продолжат со таква игра и понатаму, и ќе успеат експресно наредната година да се вратат во премиер лигата.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Клуб се распаѓа свинска газда шизи.... Екслкузивна снимка од газдата на Њукасл како шизи во диско клуб, додека тимот му се распаѓа
:pos: Најбољи е делот кај шо у песната има "Come on girls..." :pos2:

Мене страв ме фати дека ќе го има Leeds сценариото... а и на многу други тимови сценариото... ама сега за сега е добро, се надевам исто ќе биде и понатаму. :helou:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
:pos: Најбољи е делот кај шо у песната има "Come on girls..." :pos2:

Мене страв ме фати дека ќе го има Leeds сценариото... а и на многу други тимови сценариото... ама сега за сега е добро, се надевам исто ќе биде и понатаму. :helou:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1207354/Newcastle-brink-100m-takeover-Barry-Moat-Mike-Ashley-flies-clubs-training-ground-talks.html?ITO=1490 :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Даф потпишал тригодишен договор со Фулам! :tapp:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Даф потпишал тригодишен договор со Фулам! :tapp:
Tоа се знаеше од саботата. Во петокот на вечерниот се збогувал со соиграчите и тренерите.

Денес се очекува потврда за новиот сопственик (или дека стариот останува) и конечно да почне да се консолидира тимот

V

Viktorijabt

Гостин
Обично девојчињата навиваат за некој тим затоа што гаеле симпатии кон некој играч....а реално чак и Гоце Арнаудов би бил во топ 3 најзгодни во Њукасл. Викаш Џорди за посимпатични а? Хмммм Карол? Тејлор? :))
:P
Згодни-незгодни, тоа е, конечно си најдов клуб и град за кои имам искрени симпатии. А богами почнувам (што доаѓа некако природно) да ги мразам и оние никаквите сандерленд. :pos2:Само нека ми дадат повод!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Амеоби се изнадава голови !

п.с. Честито нова победа !

V

Viktorijabt

Гостин
Фала. :icon_mrgr
Имало речиси 44 000 гледачи на Сент Џејмс вечерва! Тоа е повеќе отколку на стадионот на светлината кај сандерленд на вчерашниот натпревар против Челзи кога имало нешто над 41 000 и плус тие нормално, изгубија (колку сум злобна!)
И Амеоби пак го решава натпреварот! 4 гола на 2 натпревари од еден човек...Да помисли човек дека се вратила ерата на Ширер...пу пу да не ги урочам!
Добро е, уште сме трети засега.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Со задоцнение честитки за победата и се надевам дека пак ке се вратите во Премиер Лигата...:smir:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Благодарам за честитките, да ви се врати! :smir:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења