Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честитки за победата, само да продолжите овака и експресно сте назад во Премиер лигата.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
ЧЕститки и од мене,Супер почеток во кој и го очекувавме,Напред Њукасл,Who is next?:vozbud:

V

Viktorijabt

Гостин
Фала за честитките, инаку следниот натпревар се игра на 13ти септември во 15:05 часот против Кардиф Сити во гости. Кардиф ги почитувам, добри се, ќе биде добар натпревар тоа. :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ве чекаме во Премиер Лигата,не е иста без вас.Секогаш ми бил симпатичен тим Њукасл и ми беше криво кога испадна.Инаку од првотимците кои го напуштија тимот? Знам за Овен и Мартинс.

V

Viktorijabt

Гостин
Ве чекаме во Премиер Лигата,не е иста без вас.Секогаш ми бил симпатичен тим Њукасл и ми беше криво кога испадна.Инаку од првотимците кои го напуштија тимот? Знам за Овен и Мартинс.
Си замина и Даф, во Фулам. :toe:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
А ме интересира за Гутиерез, уште е во Нјукасл или замина негде??

V

Viktorijabt

Гостин
А ме интересира за Гутиерез, уште е во Нјукасл или замина негде??
Тука е Гутиерез, само моментално е повреден и изгледа дека нема да го гледаме на теренот уште околу 2 недели.

Затоа пак Керол и Бат веројатно ќе можат да играат на 13ти. :)

V

Viktorijabt

Гостин
Кардиф - Њукасл

Колочини во 18 минута и водиме 0-1 против Кардиф! :vozbud:

Инаку еве ги и составите ова пријатно попладне во Велс:

TEAMS

CCFC: David Marshall, Paul Quinn, Anthony Gerrard, Mark Hudson (c), Tony Capaldi, Peter Whittingham, Gavin Rae, Chris Burke, Joe Ledley, Michael Chopra, Jay Bothroyd
Subs: Peter Enckelman, Gabor Gyepes, Adam Matthews, Mark Kennedy, Kelvin Etuhu, Solomon Taiwo, Steve McPhail

NUFC: Steve Harper, Danny Simpson, Fabricio Coloccini, Steven Taylor, Jose Enrique, Joey Barton, Alan Smith (c), Danny Guthrie, Ryan Taylor, Kevin Nolan, Nile Ranger
Subs: Tim Krul, Tamas Kadar, Geremi, Nicky Butt, Kazenga LuaLua, Peter Lovenkrands, Ryan Donaldson

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Може линк да гледам на стрим ?

V

Viktorijabt

Гостин
Може линк да гледам на стрим ?
И јас се обидував да најдам начин да го гледам ама не најдов. Во секој случај Њукасл успеа да го одбрани реултатот и, ете тепавме во гости против Кардиф, кои, заедно со екипите кои сега дојдоа во Чемпионшип се најсериозни претенденти за Премиер.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Имаше и црвен картон некој од Њукасл..

Kajgana Shop

На врв Bottom