Фан Клуб: Њукасл Јунајтед

V

Viktorijabt

Гостин
Се молиме, ќе успееме и ќе ги гледаме Сандерленд и Мидлзборо во втора лига! :D
Е од тоа ќе нема поголема среќа! :D:D:D

Хаха ме насмеа.Гледам дека си Интер фан и проиталијански ориентиран.Сакаш да кажиш дека во Италија има подобар фудбал,дека Италија е поубава за око?Со англсикиот фудбал неможе никој.Сватете.Има луѓе кој освен Премиер лига не ни гледаат друго.Нормално е ова со Њукасл.Не се другите лиги со еден два тима а другото балафурда.А да не спомнувам па местења кој во Англија се мисловна именка.Очигледно патите од минатото.Колу пати во последните години Интер е кутнат од англиски тим.Јас се извинувам на фановите на Њукасл шо тука тупам за оваа тема ама неможев да издржам
Ако, во право си. Јас еве на пример речиси само Премиер гледам. Рака на срце и Англичаните си се мафија, ама...:toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
КоГА И У КОЛКУ СААТ ИГРАТЕ СО ЛИВЕРПУЛ?

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Следните натпревари:
Со Ливерпул на гости
Со Мидлзброу дома
Со Фулам дома

Со Астон Вила на гости
Болдираните мораме да ги добиеме ... овие натпревари се како смрт или слобода ... а на гостувањава мораме да дојдеме до некој бод за спас. ФОРЦА ЊУКАСЛ

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Со Мидлсброу сигурно ја добивате...да извадите уште некој добар резултат и да останите во премиер лига а другата сезона можеби ќе ви оде со новиот тренер...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И со Астон Вила нерешено да изгирате нема да биди лошо...бод си е бод.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.768
Сака ли некој кладба дека Њукасл утре земат бод??

Ц ц ц скапаните Лузери ви дадоа гол од офсајт..

В

Вори

Гостин
Џабе сакам да остане Њукасл во лига коа се дрва дрвосани..олку слаба игра неам видено.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Поред името би сакал да останат, ама со ваква игра, со вакви играчи а посебно ко оној кретен Бартон што го имаат во тим заслужуваат да излезат!

Без разлика на тоа, како и дае испадне од догодина треба целосен ремонт на тимот.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
newcastle bi sakal da ne ispadnat no ke treba celosen remont na timot i pod itno brkanje na kretenot barton

I

InF3cTeD

Гостин
тоа е реалноста во тимот....се потешко е дека Њукасл ќе обезбеди опстанок ама да се надеваме до крај...има шанси ама со вакви игри многу тешко

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.587
Поени од реакции
6.327
срека што изгуби сандерленд а се надевам утре и хал за шансите за спас да бидат поголеми :smir:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
гледам не ви е јасно нешто.... оти освен вба (кој 100% ќе отпадни)вие се надевате дека ќе испадне сандерленд.па хул е вториот тим што ќе испадне,а за третиот ќе видеме.сандерленд мислам дека мн тешко да испадни.ќе решавате вие и мидлсбро.а за да се спасат и мидлесбро и вие шансите се многу мали.
позз и изборете опстанок:smir:

V

Viktorijabt

Гостин
Офлелееее од кај да почнам :tapp:

Најпрво, факт: Liverpool 3 - 0 Newcastle :nesvest:

Првиот гол 100% беше офсајд а и третиот ми беше многу сомнителен. Значи кога судиите ќе престанат секогаш да бидат на страната на јаките екипи а да ги закопуваат добрите ама моментално послабите како Њукасл, ете тоа никогаш нема да ми се разјасни.

Друго, Бартон не знам во кој филм си влезе ама црвениот му беше целосно заслужен. Ширер не ни го погледна кога си замина од теренот.

Многу се надевав дека ќе биде нерешено на овој натпревар, ама нашиве нешто многу слабо играа денес и освен Харпер кој триста топки одбрани ме разочараа....:lut:

Аланче ни е во суштина кул шизик и многу храбар што се нафати да го спасува тимот пред испаѓање (и пред распаѓање!), ама ова изгледа е премногу и за него.

Сега само чудо ќе не спаси од испаѓање...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
само чак норис можи да ве спаси од испаѓање:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom