Фан Клуб: Јунајтед оф Манчестер

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Иако не сум за Манчестер Јунајтед како што глеам има членови некои од фан клуб на Манчестер сепак од одамна знам за клубов односно прв пат се запознав коа еден другар од фан клуб Ман Утд ми покажа клипче од тимчиштево како тепа некои многу појаки од нив и тоа мислам дека 3-2 на крај...не ме земајте за збор можда и вие се сеќавате...ќе се вклучам повеќе во фан клубов иако матичен ми е фан клуб Јуве...така да позз до сите :)
Не ми текнува на кој натпревар мислиш, ама најголемиот успех го постигнаа оваа сезона, т.е. беа на прагот да го постигнат. Брајтон им израмни во 83-та минута на 1:1 и во реваншот ги декласираа so 4:0. Ги гледав и двата натпревари, за жал не успеаа да се пласираат во третото коло од ФА Купот, можеа да се паднат со Манчестер Јунајтед, ама тоа е, можеби наредната сезона. :)
Инаку на сите на кои што сум им кажувал за клубов, ми велат дека се супер и дека го почитуваат тоа што го прават, и покрај тоа што голем број од тие со кои сум зборувал го мразат Манчестер Јунајтед. :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Како иди ова лига кај шо игра Јунајтед оф Манчестер?

Англија конференција блу сквер норт ? или уште подолу ?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Premier Division North

Ти си коцкар па знаеш, ги има ли по билтени? :)

Иначе 7 лига е, во билтени мислам дека до 5-та имаше. Одааамна не сум уплатил нешто. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
0:0.
Не ми се верува дека овие не успеаја да ги победат, и тоа дома. -.-

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
2:1 против Ворксоп дома, пред малку заврши натпреварот. :eek:jea:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.993
Поени од реакции
74.133
Premier Division North

Ти си коцкар па знаеш, ги има ли по билтени? :)

Иначе 7 лига е, во билтени мислам дека до 5-та имаше. Одааамна не сум уплатил нешто. :)
Во ЗЛатна копачка, има и 6-та лига (после конференција:)). Седма уште нема :pos:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
По натпреварот со Ворскоп, следуваа две нерешени и 5 победи за Јунајтед. Се наоѓаат во фантастична серија од 16 натпревари без пораз и моментално се на 3 место, со огромни шанси тука и да останат. Од шестопласираниот имаат 6 бода повеќе и натпревар помалку, а од седмопласираниот имаат 7 бода повеќе со ист број натпревари, што значи дека шансите да завршат подолу од 5-тото место се сведени на минимум. Уште 4 натпревари има Јунајтед до крај, денеска игра со Чејстаун, на гости.

Come on United! :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
По натпреварот со Ворскоп, следуваа две нерешени и 5 победи за Јунајтед. Се наоѓаат во фантастична серија од 16 натпревари без пораз и моментално се на 3 место, со огромни шанси тука и да останат. Од шестопласираниот имаат 6 бода повеќе и натпревар помалку, а од седмопласираниот имаат 7 бода повеќе со ист број натпревари, што значи дека шансите да завршат подолу од 5-тото место се сведени на минимум. Уште 4 натпревари има Јунајтед до крај, денеска игра со Чејстаун, на гости.

Come on United! :)
А колку бода имаат првиот и вториот?

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
А колку бода имаат првиот и вториот?
Првиот има 90, Јунајтед има 70, а вториот 73 со натпревар повеќе. Можат да завршат второ место, ама и така и така дефинитивно ќе играат плеј-оф, првото место е недостижно. :)

Со Чејстаун сеуште 0:0, 2-3 минути до крај на полувреме, пред малку пуштив ова од линкот на Hooligan. :)

Некој Дејвис даде гол, се да му ебам! :/

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Победија прееска на заостанат натпревар со 2:1. Сега се на второ место на две кола пред крајот, сите екипи во лигата имаат одиграно ист број на натпревари. 6 бода имаат предност пред шестиот, што значи еден негов кикс е потребен или барем еден поен на Јунајтед во последните две кола за да завршат на едно од првите 5 места. Во превод, 99,9% ќе играат плеј-оф. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom