- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
Победија денеска 2:1, на гости, со головите на Волфенден и Рајт, со што си обезбедија место во плеј-оф. :je:
Toа е напредок, прво незгодно ти е да навиваш за Манчестер Јунајтед да не те заебаваат другарчињата, второ вака се почнува, за некое време и GLORY GLORY MAN UNITED ќе ја пееш и така ќе си излезеш на прав пат и ќе навиваш за клуб кој се оформувал и развивал со години, а не преку ноќ!Онака бе решив да навивам за Јунајтед од Манчестер ... не смеам ли ?
Полека , ама сигурно шо би рекле МЕКАМСКИToа е напредок, прво незгодно ти е да навиваш за Манчестер Јунајтед да не те заебаваат другарчињата, второ вака се почнува, за некое време и GLORY GLORY MAN UNITED ќе ја пееш и така ќе си излезеш на прав пат и ќе навиваш за клуб кој се оформувал и развивал со години, а не преку ноќ!
30 години имаш бе чоек, оди оформи семејство, не се расправај со мене тука.Toа е напредок, прво незгодно ти е да навиваш за Манчестер Јунајтед да не те заебаваат другарчињата, второ вака се почнува, за некое време и GLORY GLORY MAN UNITED ќе ја пееш и така ќе си излезеш на прав пат и ќе навиваш за клуб кој се оформувал и развивал со години, а не преку ноќ!
:pos2::pos2::pos2:30 години имаш бе чоек, оди оформи семејство, не се расправај со мене тука.
Абе се убо и јес дека годините не се мерило за квалитет на чоек, ама имаш ли ти или било кој точкач од фан клуб челшит друг аргумент освен овој? Мислам победни стануете од пријателов шо пробуете да го заебавате...30 години имаш бе чоек, оди оформи семејство, не се расправај со мене тука.