Фан Клуб: Јувентус

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Грешка сме се разбрале :) Секако дека навивачите на Челзи ќе бидат изненадени средe Лондон xD
Можеби и јас не објаснив најдобро :) Како и да е сега сме јасни :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Ми се допаѓа составот со кој ќе излеземе вечерва (ако е тој официјалниот). Одиме по скалпот на европскиот шампион!!!

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Искрено, навивам да победите и да стигнете барем полуфинале. Кога милан се гледа дека и 3место тешко ке избори во група, Серија А ако нема свој претставник барем меѓу 4 најдобри, опасно оди по патот да има углед како холандската лига на пример, далеку зад Франција и Германија. Обелете го образот на Италија годинава, а догодина ние ке сме таму, па ке бидете ослободени од обврските :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Искрено, навивам да победите и да стигнете барем полуфинале. Кога милан се гледа дека и 3место тешко ке избори во група, Серија А ако нема свој претставник барем меѓу 4 најдобри, опасно оди по патот да има углед како холандската лига на пример, далеку зад Франција и Германија. Обелете го образот на Италија годинава, а догодина ние ке сме таму, па ке бидете ослободени од обврските :)
Догодина ние продолжуваме со успеси, нема да мора да се мачите вие :P Инаку фала за подршката :D

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Конечно момци дочекавме :) Нека ни е со среќа и се надеваме на победа !!!:vozbud:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
По првите 5 минути, ептен ми делуваат како изгубени нашиве... :unsure:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.887
Поени од реакции
2.799
Ах бе Бонучи... Вучиниќ чиста шанса пред гол,на куречки ја шутира мислиш против Новара играме

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.493
Поени од реакции
87.405
Браво за Видал, практично со една нога им игра :cuc:

А и добри голчиња даде Оскар, нажалост :(

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Галје ни е бе, важно имаме посед:)
Карера мора за овие петнаесет минути да ги освести нашиве и да ја свртат во второ да не му колнам се живо и диво. Два шута на гол, два гола примаме, во пасови направивме еден куп грешки, неколкуте шанси што ги имавме не ги искористивме, епа не бива така. Сакам пресврт во второ, ни со бод не сум задоволен!!!

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.887
Поени од реакции
2.799
Имаме капацитет,него немаме ебана реализација,колку пати треба да дојда напаѓачиве до гол за да дада?Уште еден кикс на Вучиниќ таков каков што направи сам пред гол,боље Бендтнер или Матри да го ставаа бар шут у гол ќе имаме.:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom