Фан Клуб: Јувентус

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Имам работа па чат пат ѕиркам во стримот и од она што можев да видам Џовинко ќе биде огромно засилување за Јуве сезонава.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Имав проблеми со нетот па сеа ја пуштив,кажете нешто играта како е...
ко без ќеф играт,се гледа дека не им е сеедно шо се дешава со клубот. Маркизио излезе заради повреда,да се надеваме дека не е сериозно

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе некако каша попара е формацијава, односно играчите несоодветно поставени во неа... Лихт игра централно, Падоин и Асамоа крила, Мароне централен бек ... Иди играј после ..

A

apidrone

Гостин
Ја само еден заклучок имам: Треба јак напаѓач. Матри е добар, ама на Јуве му треба нешто повеќе, ако сака да постигне повеќе, а амбициите тоа и го велат.

G

grande-juve

Гостин
Изедначена игра, ние малку поконретни, Џовинко солиден, Матри утна чиста шанса, Маркизио излезе поради повреда (може и замор беше), Конте не води, и тоа одприлика...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Пирло се забради,и то новина :icon_mrgr:
--- надополнето: 1 август 2012 во 20:07 ---
една од ситуаациите зошто ни треба класа играч и лидер на тимот. Не жалете пари за Ван Перси,ќе се врати таја инвестиција од дресој,реклами,спонзори и пред се Лига на Шампиони

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ту бе Матри ни пенал не даде:icon_mrgr: дај боже да им го тутнеме на Милан:)

читам Пирло се забрадил.

плис да не се замонаши... плис да не се замонаши...:icon_mrgr:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Кој малер сум .. гледав се до 86 мин па отидов да се бањам, не почекав уште 5 мин да видам 2-та гола :mad:
Инаку браво за Красич, мило ми е за дечкото, зошто сакам да остане :)

G

grande-juve

Гостин
Сепак голот беше 90% на Untersee, тоа е прав центаршут, а од друга страна, Красич покажа што треба да прават Матри и Кваљарела, да дадат гол :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Не го гледав прво,како што ве читав не сме играле ништо посебно али од ова второ што го гледав задоволен сум,бевме боље,нереализиран пенал на Матри и неколку добри шанси,Красиќ се нафура не му се иде:) Погба дебитираше:)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.269
Мислам дека со овој гол Красиќ дефинитивно ќе остане кај нас. Можеби нема да игра прва постава, ама ќе биде добар за од клупа. Џио ќе биде едно од најдобрите засилувања летово (y)

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
Matri i Kvajarela me nerviraat vise neka gi prodadat 2ta bolji Krasic neka go igra klasicen napagac

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Ovoj Pogba dobar bil be (y)
Inace ladenje na madinjata bese ova se do 88-ma koga primivme gol pa stisnavme napravivme pritisok i odma 1-1:D.
Mora pass igrata da se popravi pola topki beskorisni bea.Kako i da e da ne im zameruvame mniogu znaeme vo kakva situacija e klubot i ova so go izigraa ne bese loso :)

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
ВАЖНО - ПЕТОК 03.08 ОД 19 ДО 21 ЧАСОТ,ДВА ТЕРМИНА ВО МОНДАНО СПОРТ ВО СКЛОП НА ЈОСИП БРОЗ ГИМНАЗИЈАТА ЗА ФУДБАЛ НА ТЕПИХ.КОЈ САКА НЕКА ДОЈДЕ ДА СЕ ДРУЖИМЕ И ДА ОДБЕРЕМЕ КОЈ БИ ИГРАЛ ЗА НАШИОТ ФАН КЛУБ ПРОТИВ ДРУГИ ФАН КЛУБОВИ.
Земете си и пари со вас затоа што термините се плаќаат.

Организира: JuventusMK.com

Kajgana Shop

На врв Bottom