Фан Клуб: Јувентус

A

apidrone

Гостин
За него одма давам 50 мил и не му ја мислам... Таков голгетер ретко се наоѓа...
А како си сигурен дека он ќе ги оправда тие 50 милиони дадени за него? Лесно е од тука да се каже би ги дал тие пари. Ја лично од тоа највише се плашам. Дека ќе дојде преплатена ѕвезда и дека ќе се разочарам, пошо колку поише е платен играчот, толку поголем притисок има врз него.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
А како си сигурен дека он ќе ги оправда тие 50 милиони дадени за него? Лесно е од тука да се каже би ги дал тие пари. Ја лично од тоа највише се плашам. Дека ќе дојде преплатена ѕвезда и дека ќе се разочарам, пошо колку поише е платен играчот, толку поголем притисок има врз него.
Верувај дека ќе ги оправда и нема да се разочараш, Фалкао го има тој убиствен гол-инстикт исто како што го имаше Трезеге ... Знам дека е лесно да кажам дека би дал толку пари за него, но ене Челзи колку фрли за Торес и Ливерпул за Керол па ништо не направија ... Фалкао да дојде сигурен сум дека минимум 20 гола во лига ќе има, а во ЛШ сигурно ќе распали ... Да дојде Фалкао милијарда посто сум сигурен дека Сериа А ќе ја освоиме без конкуренција....

С

сашенко

Гостин
Како што гледам јас Кваља и Матри ги спремаат за надвор Јоветич и mister X :pos: IN

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Верати у ПСЖ, глупости... фудбалов стана бизнис.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
паааа не баш може да се каже така ....попрво би рекол дека сам себе се утепа зошто пред само две години прославуваше со маица 18 скудета , искрено не очекував дека ќе испадне такво курвиче дури и еден безкичмењак како ибра додека играше за интер кажа јас знам дека сум освоил првенство во секој тим кај што сум играл.па сеа види ти кој кого утепал .... за греота. за радувањето ништо страшно не ја поминал целата кариера во интер + начинот на кој интер се однесуваше према лусио сосема оправдано е тоа
Се глеаше дека сте го напнале многу:) него збореше нешто како имало политика во клубот во однос на бразилци и аргентинци,повеќе им се наклонети на аргентинците,сите бразилци си отишле,зашто не ми е јасно,Цезар,Маикон,Лусио само Кутињо сеа што го земаа али он е млад не им праи проблеми,Камбиасо зашто на пример не го шитнаа?ептен глупо ми е ова,еве сеа има нови аргентинци Паласио,Алварез.. а он не е крив,најбољи дефанзивец ви беше и го шутнавте како партал...
--- надополнето: 16 јули 2012 во 16:02 ---
Верати у ПСЖ, глупости... фудбалов стана бизнис.
Сеа ако заигра добро таму ќе му бараат 30 мил. или пак може да не влезе во игра и да му падне цената,во секој случај после две три години нека не бара да се врати во Италија и да игра во Јуве,си одбра он,платеник нејќам во тим,имаше можност да игра во Пескара во Сериа А,изјавуваше како сакал да игра со Пирло,Јуве ќе го оставеше една сезона да созрее а вака од Сериа Б директно во ПСЖ и може да си ја сјебе кариерата ради пари.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Се глеаше дека сте го напнале многу:) него збореше нешто како имало политика во клубот во однос на бразилци и аргентинци,повеќе им се наклонети на аргентинците,сите бразилци си отишле,зашто не ми е јасно,Цезар,Маикон,Лусио само Кутињо сеа што го земаа али он е млад не им праи проблеми,Камбиасо зашто на пример не го шитнаа?ептен глупо ми е ова,еве сеа има нови аргентинци Паласио,Алварез.. а он не е крив,најбољи дефанзивец ви беше и го шутнавте како партал...
.
лани беше убедливо најслаб дефанзивец и не кошташе многу бодови ова зборам пред се за утакмицата со парма што беше клучна за 3 место. не ми е ич жал за лусио меѓутоа изјавата воопшто не му требаше сам себе си наштети на реномето што го имаше. го шутнаа дека нејќеше да прифати плата помала плата од 2.5 мил.
единствено ми е жал за цезар и срце ме боли што е жртва на шворцот на интер. а кланови имало секад меѓутоа тоа е најмалиот проблем на интер сега

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Буфон и Пирло меѓу 32-та фудбалери кои влегоа во изборот за Златна топка.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.491
Поени од реакции
5.586
1 минута грешка на Лисио 0-1 :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom