Фан Клуб: Јувентус

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Да ги продадеме уште Пациенца,Марко Мота,Јакинта,Зиглер,Мело,и нешто останато,и со тие пари колку толку да се закрпи нешто :)
Мота во болоња 90% иде,за пациенца се заинтересирани торино и фиорентина,Зиглер е на припреми со екипата мпожно е да остане,мело веројатно галатасарај.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Испадна од Баерн во 1/8 финале. 2009/10 мислам сезона.
Од тој ден почна да пропаѓа Фиорентина. Тогаш тотално го надиграа Баерн а швабиве со неколку среќни голови+(комбинација дома гости) поминаја понатаму.
Во лигата и немаја некој којзнај колку добар пласман мислам околу 10то место и плус на крајот на сезоната мислам дека Чезаре замина да работи за репрезентација се замина низ брдо.
Ова е причината зошто поддржвам да се формира затворена ЕвроЛига по принцип на НБА. Истото се случи со Фиорентина, исто со Рома, истото се плашам дека сега ќе биди и со Наполи (цела среќа кловнот АДЛ има уште ентузијазам за наполитанките). Со излегвањето од ЛШ немаат пари да го одржаваат тимот а со една сезона во европа можат само да направат излет.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.660
Поени од реакции
88.506
Изгледа Циглер ќе оди во Бенфика, пак на позајмица. Штета :confused:

Ањели денеска бил во посета на тренинг центарот, да поигра со децата фудбал :). 0:30 Сакам ваква маса за фудбал :(

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
За тебе се 28 или 30 скудета?

Лусио - ја имам истата идеја како и претседателот.

ѕвер!!:D

'ако дадам гол против Интер радувањето не е проблем'

леле ги утепа:pos:

С

сашенко

Гостин
Двајца нови тренери за првиот тим дошле, освен со играчи се засилува и технички Јуве

Antonio Conte: coach
Angelo Alessio, assistant coach
Claudio Filippi: goalkeeper
Massimo Carrera: technical collaborator
Cristian Stellini: technical collaborator
Paolo Bertelli: head athletic
Julio Tous: trainer
Constantine Coratti: trainer
Roberto Sassi: Check responsible for Training

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
За тебе се 28 или 30 скудета?

Лусио - ја имам истата идеја како и претседателот.

ѕвер!!:D

'ако дадам гол против Интер радувањето не е проблем'

леле ги утепа:pos:
паааа не баш може да се каже така ....попрво би рекол дека сам себе се утепа зошто пред само две години прославуваше со маица 18 скудета , искрено не очекував дека ќе испадне такво курвиче дури и еден безкичмењак како ибра додека играше за интер кажа јас знам дека сум освоил првенство во секој тим кај што сум играл.па сеа види ти кој кого утепал .... за греота. за радувањето ништо страшно не ја поминал целата кариера во интер + начинот на кој интер се однесуваше према лусио сосема оправдано е тоа

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Eптен тешко, попрво Кавани ќе го земете одколку Фалкао, рачунај типот лани имаше страшна сезона со околу 30 гола, најдобар стрелец у ЛЕ беше а го платија на Порто околу 40 милиони, знаејчи ги Шпанските екипе ќе бараат за него 45-50 милиони, што е многу многу е !
За него одма давам 50 мил и не му ја мислам... Таков голгетер ретко се наоѓа...

Kajgana Shop

На врв Bottom