Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Според некои медиуми го губиме Вучинич од Манчестер.Незнам колку е ова точно ама плачам да се откажеме од вукот и да дојде Бастос.Финтата е што Конте ке игра повеќе 4-3-3 и Красич ке игра како напаѓач во формацијата.Нема место за Бастос таму.Многу ми е криво што ке пропуштиме ваков играч а вреди стварно.Ке биде огромно засилување по левата страна.

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Со Роси се искомплицира работава и ништо изгледа нема да видиме од него,Вучинич е поблиску до Манчестер Јунајтед,Агуеро е веќе играч на Сити.Марота ги изгуби сите играчи што беа како опција во нападот.

Дај боже да не изненади со некој играч во последен момент,со нешто вакво на пример

30-35 милиони + некој играч мислам дека ќе завршат работа :D

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Од 10 потенцијални добри засилувања земааме само 1 .. Видал. Прекрасен е и Марота и тии околу него ... цццццццц

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Значи еден играч дали е светска класа и дали ке биде одлучуваат парите? Значи ние мора потрошиме 40 милиони на еден играч за да речиме дека сме купиле звезда ? Луге дајтте да се стрпиме бар до Јануари и плус летото не е завршено не плукајте одма по марота. Марота ја има најтешката работа од сите Директори за спорт моментално.

Времето на Моџи :

Моџи : Здраво јас сум трансфер гуру на најголемиот италијански клуб, најтрофјениот сигурно не знајш се викаме јувентус сакаме да играш за нас. секоја година совојуваме титули и пред да дојдам јас и сега. Имаме силен состав јак углед и сите не почитуваат и ни се плашат .
Играч : Секако одвај чекам благодарам за интересот ако треба ке си намалам од платата.

====ж

Марота : Здраво јас сум трансфер гуру на Јувентус. Клубот како што знаете порано беше машина но паднавме во серија Б. Угледот не ние тоа што беше и нашиот состав. Овие неколку години не учествуваме во ЛШ и моралот и мотивациајта се на минимално ниво. Притисокот е максимален. Работиме максимално на случајот да се вратиме тоа што бевме сакаме да си дел од нашиот тим. Изгубивме мн пари во 2006 и отапднавме серија Б сигурно си слушнал за овие сите работи но и покрај тоа ние ....

Играч : Ке размислам имам и др опции а сакам и поголема плата.

=====

колку се само различни двете сценарија ... тим не се гради преку ноќ треба време ...

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Со Роси се искомплицира работава и ништо изгледа нема да видиме од него,Вучинич е поблиску до Манчестер Јунајтед,Агуеро е веќе играч на Сити.Марота ги изгуби сите играчи што беа како опција во нападот.

Дај боже да не изненади со некој играч во последен момент,со нешто вакво на пример

30-35 милиони + некој играч мислам дека ќе завршат работа :D
дај преиспитај се... 35 миљона за марин :pos:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Значи еден играч дали е светска класа и дали ке биде одлучуваат парите? Значи ние мора потрошиме 40 милиони на еден играч за да речиме дека сме купиле звезда ? Луге дајтте да се стрпиме бар до Јануари и плус летото не е завршено не плукајте одма по марота. Марота ја има најтешката работа од сите Директори за спорт моментално.
Е во ова е проблемот. Секоја година ни велат така, в година поќе, ќе има поќе пари, имаме долго годишен план, 3 ѕвезди ќе купиме... До кога ќе ни ги мачка Марота очите? Го купе Видал за 10 ги даде Сисоко за 8 и Мело за 2.Значи има уште пари за играчи. Секо можеби грешеше ама барем се трудеше да направи нешто од нас. Овој за 2 милиони се ценка 5 месеци за Бастош и на крај ќе се смеша некој и ќе ни го земат. Лани имавме среќа со Красич ама за годинава не знам. И Ањели е досаден со тие титулите. Кај беа со Елкан кога требаше да ги бараат? Сега после 5 години ми скокаат. Нај трагично е кога ќе речат игравме втора лига во 2006 не можи наеднаш треба време. Па и Наполи играше заедно со нас во Б па сега 3 се и лига на шампиони играат.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Според ЛаСтампа Марота постигнал договор со Рома за Вучинич. 15м + 3м според перформансите кои ќе ги покаже.
Би заработувал околу 3,5м + бонус.
Колку е точно останува да се види.
Типот е ОК, ама не е World Class, туку е Lazy Class играч:pos:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Според ЛаСтампа Марота постигнал договор со Рома Вучинич. 15м + 3м според перформансите кои ќе ги покаже.
Би заработувал околу 3,5м + бонус.
Колку е точно останува да се види.
Типот е ОК, ама не е World Class, туку е Lazy Class играч:pos:
Од твоја уста до златни боЖји уши!

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ај у курац нека иде и марота и све

по посран играч нема од вучинич, ај налет ебати трансферо и све

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Вучко е и то како добар играч за Серија А......годинава нема Европа така и со овие играчи + Бастош ќе може да се надеваме на нешто,барем 1во место во Калчото :pipi:

Член од
29 август 2009
Мислења
291
Поени од реакции
405
Вучко е и то како добар играч за Серија А......годинава нема Европа така и со овие играчи + Бастош ќе може да се надеваме на нешто,барем 1во место во Калчото :pipi:
Јас очекувам Јуве да нема милост спрема малите екипи и да прими двојно помалку голови од ланската сезона.

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Бастос е многу појак тркач од Вучинич, како што се сеќавам јас Конте рече дека ќе играл пресинг незнам како планира да го изведе тоа со мрзата Вучко, нејсе тој си знае што прави да не биде само после во ноември дека повредите биле криви ако играме слабо, гледам некој велат тешка му била раобтата на Марота зошто сме биле во б, ако му е тешка и ако не е кадарен да го заврши меркатото вратата му е ширум отворена, а исто и на газдиве, пишав и во претходниот пост ако несакаат да инвестираат има луѓе кој кој се спремни на тоа, кај лажат кај пак читам сеа не сме биле конкурентни на тимовите од Англија и Шпанија, најтрофејниот италијански клуб да не биде конкурентен, што управа имаме ние, прво тие си го потценуваат сопствениот клуб а бараат од другите да бидат ценети, па одозгора Марота изјавува ќе се одело лево-десно сеа (фактички ќе се крпи тимот) ма само право за него надвор од клубот.

Kajgana Shop

На врв Bottom