Фан Клуб: Јувентус

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Луѓе како сакате речете ама има напредок во играта, одбраната ни е добра , десно сме камен, средината уште не сме ја пробале со Видал,,, уште меркатово трае па може и ќе се засилиме уште повеќе, Најважно е сеа лево крило,за кое би се потрошиле повеќе пари, според мене напаѓач не ни треба.

Инаку се ископлицира трансферот со Роси, се вмешале и Арапиве од Малага.

Сисоко неофицијално во ПСЖ за 8 милиони
Без разлика дали ќе е крило или напаѓач мора да се донесе играч кој ќе прави разлика на теренот, неможе Алекс на 37 години да не вади уште, срамота е. Убаво викаш напаѓач не ни треба ама нека донесат класа крило, од типот на Робен, Рибери а не некој половњак. Најдобро решение според мене во моментов би било Роси (кога веќе неможевме Агуеро) и некој од Бастос или Варгас (не се класа но се солидни играчи), доколку не се планира да се купува напаѓач ондак мора да се оди на WC крило (Рибери или некој сличен нему), доведување само на еден од Варгас или Бастос без напаѓач= реприза на прошлата сезона. Потребни ни се играчи кој ќе прават разлика на теренот, верувам дека на секој навивач на Јуве ширум светов му е преку глава веќе од лажните ветувања на управава, ако немаат пари има луѓе кој би инвестирале во Јувентус. Градиме нов стадион а зошто, да дојде Каљари и да не тепа среде Торино или некој клуб ко Палермо.

Член од
27 јуни 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Без разлика дали ќе е крило или напаѓач мора да се донесе играч кој ќе прави разлика на теренот, неможе Алекс на 37 години да не вади уште, срамота е. Убаво викаш напаѓач не ни треба ама нека донесат класа крило, од типот на Робен, Рибери а не некој половњак. Најдобро решение според мене во моментов би било Роси (кога веќе неможевме Агуеро) и некој од Бастос или Варгас (не се класа но се солидни играчи), доколку не се планира да се купува напаѓач ондак мора да се оди на WC крило (Рибери или некој сличен нему), доведување само на еден од Варгас или Бастос без напаѓач= реприза на прошлата сезона. Потребни ни се играчи кој ќе прават разлика на теренот, верувам дека на секој навивач на Јуве ширум светов му е преку глава веќе од лажните ветувања на управава, ако немаат пари има луѓе кој би инвестирале во Јувентус. Градиме нов стадион а зошто, да дојде Каљари и да не тепа среде Торино или некој клуб ко Палермо.
Tоа и јас вика да донесат јако лево крило како што кажа Робен,Рибери,Нани,Мата па тогаш и Амаури би давал голови кога од двете страни ќе врне со топки :pos:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.183
Абе имате појма кога ќе се објави календарот за новата сезона?

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ја ги сфаќам сите оние што зборат дека не ни е добра играта и слично,сите сакаат Јуве да е најдобар али за тоа треба време,не може за две недели да се создаде шампионски менталитет, Јуве го менува стилот на игра и менталитетот,тоа не се прави за две недели подготовки,веќе се назира нешто од ова од играта вчера против Америка, се гледа дека сите имаат желба да се докажат,сите се трудеа,сите затвараа но уште не сме физички спремни па не може да судиме сега,играта на Конте е со пас игра,смирено да се креира играта,преку Пирло,или преку крилата,брза трансформација од одбрана во напад,а кога не е топката во наш посед да се игра пресинг,агресивно, како тимот на Липи и Капело,сите да си ја работат задачата.

За засилувања,овие би ги сакал- Лугано,искусен,што ќе биде лидер на одбраната,Касерес да си го вратиме, лево крило Варгас/Бастос и некој напаѓач и тимот ќе биде комплетиран.
--- надополнето: Jul 27, 2011 2:57 PM ---
Абе имате појма кога ќе се објави календарот за новата сезона?
Today:)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Вечер во 20 часот е влечењето за календарот 2010-2011 линк

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ја ги сфаќам сите оние што зборат дека не ни е добра играта и слично,сите сакаат Јуве да е најдобар али за тоа треба време,не може за две недели да се создаде шампионски менталитет, Јуве го менува стилот на игра и менталитетот,тоа не се прави за две недели подготовки,веќе се назира нешто од ова од играта вчера против Америка, се гледа дека сите имаат желба да се докажат,сите се трудеа,сите затвараа но уште не сме физички спремни па не може да судиме сега,играта на Конте е со пас игра,смирено да се креира играта,преку Пирло,или преку крилата,брза трансформација од одбрана во напад,а кога не е топката во наш посед да се игра пресинг,агресивно, како тимот на Липи и Капело,сите да си ја работат задачата.

За засилувања,овие би ги сакал- Лугано,искусен,што ќе биде лидер на одбраната,Касерес да си го вратиме, лево крило Варгас/Бастос и некој напаѓач и тимот ќе биде комплетиран.
--- надополнето: Jul 27, 2011 2:57 PM ---

Today:)
Види брат не е причата дали Јуве игра добро или не ајде ќе почекаме први натпревари се уште, многу од фановите (вклучувајќи ме и мене) се разочарани од односот на Марота, ветува 3 класа играчи и тоа не еднаш безброј пати го изјавуваше тоа, а од тоа моментално нема ништо, кај 5 години не правиме ништо, период исполнет со нервози со слаби резултати овој Марота е капак на се, да не зборам за изборот на дресовите, тотално се се прави погрешно и повеќето од нас тоа неможат да го сварат, или нека го оправат клубот или нека го дадат на човек кој што ќе знае како, можеа да кажат слободно немаме многу пари за трансфери и готово а не да не лажат. За да бидеме конкурентни веќе и јас незнам по кој пат го пишувам ова ама ќе го пишам пак мора да се земе играч кој ќе прави разлика на терен, ако немаме таков не правиме ништо.

F

FuckYouAll

Гостин
:D
:vozbud:

Иначе од вгодина немат да е лошо да си напрајме "FIAT CUP" :)
Јуве, Манчестер У, Реал и Бока.:D
--- надополнето: Jul 27, 2011 5:17 PM ---
Сисоко официјално во ПСЖ, ќе потпише 3 годишен договор, Јуве ќе добие 7м + 1м бонуси.

Нека му е со среќа.

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
:D
:vozbud:

Иначе од вгодина немат да е лошо да си напрајме "FIAT CUP" :)
Јуве, Манчестер У, Реал и Бока.:D
--- надополнето: Jul 27, 2011 5:17 PM ---
Сисоко официјално во ПСЖ, ќе потпише 3 годишен договор, Јуве ќе добие 7м + 1м бонуси.

Нека му е со среќа.
Ни го даваат медалот што го освоивме тогаш кога не пратија 2 лига ?

hriste

Fire Star
Член од
12 март 2008
Мислења
218
Поени од реакции
54
Прво коло играме со Удинезе во гости

Mr.47

Juve Fan
Член од