F
Мислам дека е тактика на наполитанките, секогаш така тие играат педерски!
100% e nekoja taktika za Conte da iskoci so druga postavenost na igracite i tuka ja imaat oni sansata ali se nadevam deka Conte ke zapazi do posleden moment i vo zavisnost od Cavani kje ja smeni odmaМислам дека е тактика на наполитанките, секогаш така тие играат педерски!
Mи се свиѓа ова, стварно не запазив на левата бековска позиција .. Ако го стави Де Чеље, Маџо ке го избуши, а вака добар е Бонучи во одбрана може да го чува Кавани али Бонучи греши во додавањата тоа му е слаба страна иначе има солидно одземање и маркирање, додека знаеме дека Киелини има слаб маркирање Кавани може да го дупи бидејќи знаеме дека Ел Матадор секогаш е на вистинското место каде што е топката .. Се' се ова некои тактики кои што мора да се размисли како да се излезе против десната убоита страна (Маџо) и шпицот во нападот (Кавани) ....^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
Конте одма би го вратил Келини CB. Но финтата е што немаме солиден SB на таа позиција. Сега замисли утре против Наполи Конте да го стави Келини CB а SB да го стави Де Чеље, Гросо или Мота. Ќе не шинат од таа страна. Така да ова е најдобрата одбрана што можеме да ја извадиме во моментов. Останува на Марота во зимскиот преоден рок да купи едно добро засилување.
Не е тактика , не е повикан , ова ти е од sscnapoli.itМислам дека е тактика на наполитанките, секогаш така тие играат педерски!
Па не е и те како лоша оваа формација Супер е Естигарибија десно брз е и може да му помага на Киелини кој не е толку брз за бек ама се снаоѓа добро.http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/790-sky-4-2-4-
Знаев дека Конте ќе ја смени формацијата чим го нема Маркизио
Oд причина што Маџо ќе оди напред и голема дупка ќе остава позади, а видовме дека покажа Естигарибија техника и брзина и можеби ќе биде тактичко изненадување вечерва ... Верувај дека добро ќе се покаже и ќе буши по левата страна каде што ќе биде спориот Ароника ...Незнам зашто Естигарибија ама ајде да видиме како ке се снајде на ваков важен меч
даЌе има ли вечер пренос на Телма ?
Не ми се верува во статистикава дека најголем процент во прецизност во пасовите ја има Бонучи Па типацот највеќе грешки прави ...http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/11/29/2779283/pirlo-the-most-passes-chiellini-the-best-tackle-rate-the-key
Една статистика од Шит.ком
П.С. Гледам Кавани не е повикан, а замислете и Лавеци да не играше