Фан Клуб: Јувентус

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дечки ако ја најдете химната на Јуве свирена на гитара или нотите на гитара ве молан постирајте

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Мислам дека е тактика на наполитанките, секогаш така тие играат педерски!
100% e nekoja taktika za Conte da iskoci so druga postavenost na igracite i tuka ja imaat oni sansata ali se nadevam deka Conte ke zapazi do posleden moment i vo zavisnost od Cavani kje ja smeni odma :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Конте одма би го вратил Келини CB. Но финтата е што немаме солиден SB на таа позиција. Сега замисли утре против Наполи Конте да го стави Келини CB а SB да го стави Де Чеље, Гросо или Мота. Ќе не шинат од таа страна. Така да ова е најдобрата одбрана што можеме да ја извадиме во моментов. Останува на Марота во зимскиот преоден рок да купи едно добро засилување.
Mи се свиѓа ова, стварно не запазив на левата бековска позиција .. Ако го стави Де Чеље, Маџо ке го избуши, а вака добар е Бонучи во одбрана може да го чува Кавани али Бонучи греши во додавањата тоа му е слаба страна иначе има солидно одземање и маркирање, додека знаеме дека Киелини има слаб маркирање Кавани може да го дупи бидејќи знаеме дека Ел Матадор секогаш е на вистинското место каде што е топката .. Се' се ова некои тактики кои што мора да се размисли како да се излезе против десната убоита страна (Маџо) и шпицот во нападот (Кавани) ....

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мислам дека е тактика на наполитанките, секогаш така тие играат педерски!
Не е тактика , не е повикан , ова ти е од sscnapoli.it

I convocati: De Sanctis, Rosati, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Fernandez, Fideleff, Dossena, Dzemaili, Gargano, Hamsik, Inler, Maggio, Zuniga, Lavezzi, Mascara, Pandev, Santana.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Незнам зашто Естигарибија ама ајде да видиме како ке се снајде на ваков важен меч

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
http://www.juventusmk.com/juve/index.php/the-news/790-sky-4-2-4-

Знаев дека Конте ќе ја смени формацијата чим го нема Маркизио (y)

Па не е и те како лоша оваа формација :) Супер е Естигарибија десно брз е и може да му помага на Киелини кој не е толку брз за бек ама се снаоѓа добро.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Незнам зашто Естигарибија ама ајде да видиме како ке се снајде на ваков важен меч
Oд причина што Маџо ќе оди напред и голема дупка ќе остава позади, а видовме дека покажа Естигарибија техника и брзина и можеби ќе биде тактичко изненадување вечерва ... Верувај дека добро ќе се покаже и ќе буши по левата страна каде што ќе биде спориот Ароника ...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/11/29/2779283/pirlo-the-most-passes-chiellini-the-best-tackle-rate-the-key

Една статистика од Шит.ком :)

П.С. Гледам Кавани не е повикан, а замислете и Лавеци да не играше :pipi:
Не ми се верува во статистикава дека најголем процент во прецизност во пасовите ја има Бонучи :eek: Па типацот највеќе грешки прави ...
--- надополнето: Nov 29, 2011 4:35 PM ---
Искрено не сум голем фан на Елија и негов скептик сум ... Додека пак на таа лева крилна позиција многу го "харесвам" Естигарибија :icon_lol:
--- надополнето: Nov 29, 2011 4:36 PM ---
Kavani OUT !

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Мерак ми е што не игра Кавани,ради пичките Наполи,што ја одложија и сеа ова со Лавеци,what goes around comes around..

А Естигарибија е играч што е многу корисен,тактички е спремен и знае да игра дефанзива и Конте го цени што е фајтер и што не се откажува,па ќе видиме како ќе се покаже.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
значи ја исцрпиле водата од стадионот наполитанците........џабе све им беше

Kajgana Shop

На врв Bottom