Фан Клуб: Јувентус

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ke bide tesko utre protiv Napoli ova e prviot natprevar sezonava na koj se somnevaam deka ke imame dobar rezultat, NO DA CEKAME DO UTREVECER PA DA VIDIME.
Pazienca mislam ne zasluzuva da bide vo prviot sostav POZZ

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Претешко ќе биде у Неапол, додате ги на тоа и сите говнарии од Де Лаурентис и од прилика може да знаете каков ќе биде исходот. Најреално очекувам нерешен резултат, ама Јуве каков што го глеам оваа сезона нема да ме изненади ни да ги потопи наполитанкиве. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.469
Поени од реакции
87.264
Ако нека прават што сакаат ќе дојдат и тие во Торино :D
--- надополнето: Nov 28, 2011 9:52 PM ---
Ако нека прават што сакаат ќе дојдат и тие во Торино :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Како ми легна на profile на fb не си свесен :vozbud:
--- надополнето: Nov 28, 2011 10:45 PM ---
Како ми легна на profile на fb не си свесен :vozbud:
--- надополнето: Nov 28, 2011 10:48 PM ---
Само нешто да кажам во пресрет на натпреварот ... Не сум тренер и не сум Конте али дефинитивно треба да го ТРГНЕ Бонучи од централен бек и да го ВРАТИ Киелини од причина што во шпицот на Наполитанките ќе биде Кавани и нема зафрканции со типацот, секоја шанса ја искористува .. П.с се сложувам со некој од претходните страни каде што напиша дека Бонучи ни е најслаба карика во тимот ...

Член од
14 септември 2011
Мислења
48
Поени од реакции
38
Само нешто да кажам во пресрет на натпреварот ... Не сум тренер и не сум Конте али дефинитивно треба да го ТРГНЕ Бонучи од централен бек и да го ВРАТИ Киелини од причина што во шпицот на Наполитанките ќе биде Кавани и нема зафрканции со типацот, секоја шанса ја искористува .. П.с се сложувам со некој од претходните страни каде што напиша дека Бонучи ни е најслаба карика во тимот ...
Тоа значи дека ќе треба во игра да биде Де Чеље, па ете пак хендикеп:)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.469
Поени од реакции
87.264
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Конте одма би го вратил Келини CB. Но финтата е што немаме солиден SB на таа позиција. Сега замисли утре против Наполи Конте да го стави Келини CB а SB да го стави Де Чеље, Гросо или Мота. Ќе не шинат од таа страна. Така да ова е најдобрата одбрана што можеме да ја извадиме во моментов. Останува на Марота во зимскиот преоден рок да купи едно добро засилување.

A

apidrone

Гостин
Значи лев бек, и некој плеј, пошо нејќам да кобам, али 99,9% сум сигурен дека ќе се најде некој копач што ќе го повреди Пирло...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Машала машала, почнаа и картони да опростуваат :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom