Фан Клуб: Јувентус

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Баш е добар Родолфо ...сите Базилци кај мене на форум мн го фалат ...и експертите од туттојуве велат дека е најдобар млад бразлиски дефанзивец .
Мене ова со Родолфо ми личи на мамка за Бруно за да не доплатиме пари. Исто како што беше со Домингез пред да дојди Матри.

F

FuckYouAll

Гостин
Незнам шо е работата со Зиглер, ама можам да ви гарантирам дека Де Челе другата сезона ќе биде најдобар лев бек во Италија.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Незнам шо е работата со Зиглер, ама можам да ви гарантирам дека Де Челе другата сезона ќе биде најдобар лев бек во Италија.
ниту пак Циглер ќе биде некогаш тоа.........наводно Конте го форсирал Де Чеље,ако него не може да му фати место на теренот за што да жалиме ?!

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ниту пак Циглер ќе биде некогаш тоа.........наводно Конте го форсирал Де Чеље,ако него не може да му фати место на теренот за што да жалиме ?!
neznam sto da kazam.
Kako moze zigler da misle deka ne moze da fane mesto koga ne e ni pocnata sezonata,ne moze toj sto posedi na kluoa na nekoj detski prijatelski natrepavari da se misle deka ke sede cela sezona .De celje ne e covek koj moze da se nose i da dava maksimum na sekoja utakmica .
p.s go gleda zigler kako dava gol od sloboden neknja so milan poigra malku pak bese na edno dobro nivo .
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:07 PM ---
Мене ова со Родолфо ми личи на мамка за Бруно за да не доплатиме пари. Исто како што беше со Домингез пред да дојди Матри.
Ako se prodava Bonuci znaci ke ostanat 2 mesta prazni pa ne gledam pricina da dojde nekoj dobra odbramben za 5 miliona evra .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Само да ви го кажам моето мислење за скорашниве трансфери (Џакерини и Естегариратиберија(њтф)) и мислам дека вториов има потенцијал да биде во 1 состав ради што му го испи мозокот на Дани Алвес на Копа Америка.. А за Џакерини по Епик Фејл-от против нас ... НО КОМЕНТ
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:15 PM ---
Само да ви го кажам моето мислење за скорашниве трансфери (Џакерини и Естегариратиберија(њтф)) и мислам дека вториов има потенцијал да биде во 1 состав ради што му го испи мозокот на Дани Алвес на Копа Америка.. А за Џакерини по Епик Фејл-от против нас ... НО КОМЕНТ
--- надополнето: Aug 28, 2011 4:16 PM ---

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Како што е тргнало, ќе ги исчистиме ѓубрињата. Само зошто незнам Зиглер ќе го дават, изгледа Конте ќе го игра Де Чеље. Немам ништо против тоа, слични се и двајцата немаат некое којзнае колку искуство, битно е работата на играчот, а Де Чеље секогаш го дава максимумот на утакмица, се гледи тоа, само колку трче. Нека го спреми Конте како знае, и мислам дека ќе биде одличен бек, само малце е тенок во дефанзива но мислам дека ако веќе тврди Конте дека Зиглер не е потребен, тогаш добро го спремил Де Чеље.

И јас не го знам Родолфо, ќе видиме како ќе се покажи ако дојде кај нас.
Ме насмеа трансферот : Григера во Фулам. хаха.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Момци сеа и официално е за ЕСТИГАРИБИАААААААА честито нека ни е денес има некој иформации дека Ѕиглер би можел аа го напушти Јувентус по само 2 3 месеци ако е вистина нз што да речам

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Сега се наеднаш ќе биде натрупано, со душа чекам да почне новава сезона... а гледам како што најавуваат, изгледа и второто коло ќе биде одложено :/

С

сашенко

Гостин
Не верувам дека ке го одложат второто, нема да дозволат.Ке падне договор неделава обавезно.За првото не веруваа дека се сериозни и сега кога видоа дека не им е баш сеедно и дека стварно се подготвени да штрајкуваат ке го средат тоа одма.

Член од
15 февруари 2010
Мислења
410
Поени од реакции
598
Ziegler по се изгледа во Trabzon, Elia пред потпис.

С

сашенко

Гостин
Со заминувањето на Зиглер се намалува еден играч од бековските позиции што не е баш убава вест.Тие ни се критични неколку години и мора да се пази на тие позиции да се има покрај добри играчи за прв тим така и солидни измени.Мота уште е кај нас така? Гросо и Мота не се убедливи како измени, се надевам знаат што прават Конте и Марота.Барем некој млад да донесеа на бековска позиција.Вака не ми е сигурно воопшто.Сеуште сме на Виново и повередите не смееме да ги заборавиме.Ниту пак грешките претходните години.Незнам колку им е во планови ова ама ако Зиглер не му се свиѓа на Конте тогаш нека си најде некој кој му се свиѓа и се надевам тоа е некој од надвор.Зошто овие што ги имаме на располагање тешко дека ке може да се ослониме на нив цела година.Не им фали квалитет, ама константност а тука се и проблемите со повредите.За мене Гросо и Мота се играчи на кои не сметам следната година.Нека си побрзат со трансфериве.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.185
Дајте слика да го видиме Естигарибиа со дресот на Јуве :)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Дајте слика да го видиме Естигарибиа со дресот на Јуве :)
сеа засеа неам начекано
--- надополнето: Aug 28, 2011 9:30 PM ---
се шпекулира дека Елија утре на медицински прегледи ... недај боже на кое ниско ниво паднавме само ради тој сакан Конте добро бе мајкому стара сите играчи шо марота ги имаше договорено овај господинот не ги сакал ке иаме уште помизерна сезона и оваа година и уште за зиглер ова нз мн сум разочаран

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
сеа засеа неам начекано
--- надополнето: Aug 28, 2011 9:30 PM ---
се шпекулира дека Елија утре на медицински прегледи ... недај боже на кое ниско ниво паднавме само ради тој сакан Конте добро бе мајкому стара сите играчи шо марота ги имаше договорено овај господинот не ги сакал ке иаме уште помизерна сезона и оваа година и уште за зиглер ова нз мн сум разочаран
Од што си разочаран бе друже? Дај разбуди се , во Јуве се случува преокрет, и со новиот стадион , и со играчки кадар, и со , за мене прав тренер ... Се ,ама буквално се укажува на одлична сезона(борба за скудето), и уште подобра иднина за нашиот клуб.
P.S за тоа со Елија , имаш демант директно од Елија на твитер, нема изјавено такво нешто против Јуве, новинарско срање беше тоа, извртена изјава. За Зиглер е само шпекулација,почекај па коментирај.(y)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Ај да ве развеселам

ЕЛИА Е ВО ТОРИНО !!

Sportitalia - Giancarlo Padovan: "Elia è già a Torino"

Kajgana Shop