Фан Клуб: Јувентус

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Смешно изгледа тоа колку си преокупиран со успесите на Јуве годинава.Сите коментари што ти ги прочитав на темава ти се за тоа.Неможеш да се опуштиш малце и да си навиваш за твојот тим без да досаѓаш на други со вакви коментари а и да се поштедиш себе си малце.Ова е првото клипче од Артуро во Јуве, негова прва утакмица.Се падна да биде Милан противникот тоа е тоа, не значи ако постираме видеа од утакмицава дека се радуваме толку на победава.Се радувам на добриот старт на човеков и некој направил убаво клипче кое ми беше мерак овде да го споделам.Неможам психата да ја сватам на некои луѓе, зарем може толку да си преокупиран со тоа што ке постигнат твоите ривали во лигата? Па другар, јас не се радувам на оваа никаква победа против вас колку што тебе таа те погодила во срце како што гледам.Ова беше едно пријателско полувреме кое за нас ништо не значи ама гледам некои неможат да преминат преку тоа како нивниот совршен тим не успеа да не згази.Остани со здравје...
wat

С

сашенко

Гостин
Со тоа колку јуве ке направи и што ке направи.Само тоа го спомнуваш постојано.Смири се не се радувам на утакмицава клипот е за Видал.Можеше и да го изгледаш пред да коментараш.Чисто колку да видиш за што се работи.Јас во месецот еднаш отворам фан клуб Милан, гледам вие спиете овде постојано...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.176
Поени од реакции
18.245
Баш ми е мило вака шо гледам гости од други екипи во Фан Клуб Јувентус.Обично кучиња лаат од страв спрема непознати луѓе.Јуве е оваа година непознаница со многуте нови играчи,шо само по себе носит страв.Дали препознавам страв и несигурност во нивниот клуб,па дошле овде да лаат?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Да не цитирам сега сто души,
Муабетот ми беше за тоа дека детето на Барса, Меси си ја доби својата шанса и стана еден од најдобрите во историјата на фудбалот досега. Јуве има една од најдобрите фудбалски школи во Италија а сепак предност се дава на дебили како Мртинез. Тоа е она што мене ме вади од кожа. Кога веќе не може да се донесе играч од светска класа, нели е подобро да се промовира сопствено дете, отколку да се фрлат пари на ојле-дојле?

Член од
12 април 2010
Мислења
178
Поени од реакции
69
Ќе го даваат натпреварот на некоја од нашите телевизии или ќе се мачиме на стримови ?

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Na Fb neso vakvo vidov :) Sostavite:
Sigurna informacija,za sostavite na utresniot mec na dvete ekipi.
4-4-2
milan-Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Taiwo; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Boateng, Emanuelson; Cassano.
JUVENTUS-4-3-3
Buffon, Lichteiner , Barzagli , Chiellini ,De Ceglie
Krasic Pirlo Vidal
Quagliarella Matri Vucinic

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.766
Поени од реакции
17.686
Ако е вистина тогаш на коњ сме...Во наредните саати ке бил зафршен трансферот ке коштал 8 милиони ...Афелај сакал да бега бидејќи пред него бил и Тиаго во Барселона

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&prev=/search?q=tuttojuve&hl=en&pwst=1&prmd=ivns&rurl=translate.google.com&sl=it&twu=1&u=http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=60082&usg=ALkJrhhLSl_wY7HMAOYMsQU8j2vOkHPM3A

Sportmediaset - JUVE: 8 MILLION TO TAKE Afellay
--- надополнето: Aug 21, 2011 11:05 AM ---
Па го отековте бе за | ПРИЈАТЕЛСКА | ...
Ај кажи логика и поента во твоите постој ама жити се ...идиш во Јуве секција и велиш да не се радваме на победа на Јуве?
.......

btw ти потеква од пријателси и порази ?? - те жалам :((

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.771
Поени од реакции
8.034
Шо знам за Afellay... :/

Инаку вечерва играме против Милан, во 20:45, гледам на МТВ ќе нема пренос, да не знае некој каде ќе дават? :)

A

apidrone

Гостин
Нека дојде (ако дојде) прво, па ќе видиме што како, да не му кроиме капа на нероден Петко, и така нас никој не не прашува :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Шо знам за Afellay... :/

Инаку вечерва играме против Милан, во 20:45, гледам на МТВ ќе нема пренос, да не знае некој каде ќе дават? :)
Афелај е добар,за разлика од тие со кои не поврзуваат,Елиа,Џакерини,Рамирез,овој за нив е Красич:) башка малце ќе не кошта,али да видиме дали е точно ова,читав дека ќе одел во Тотенхем,мада и таму нема да најде место многу,Бејл,Ленон..

Kajgana Shop

На врв Bottom