С
сашенко
Гостин
Подобра опција за него ке биде Јувентус мислам дека и него му е јасно тоа ама зависи од понудата која ке ја доставиме.
Сигурно на Конте нема да му се бендиса и овајПодобра опција за него ке биде Јувентус мислам дека и него му е јасно тоа ама зависи од понудата која ке ја доставиме.
Дополнување :БуфонЛихштајнер Алекс Келини ЗиглерПирло ВидалКрасич...................... АфелајМатри Вучинич
Хах ми го зема зборот.Ке одам до златна копачка таму ке гледам сигурно нема дома да седам на стримМалце кладилници имат, ќе се погодит некоја да го дават преносот.![]()
Ако не се лажам има некои си 30 години така да како и Пирло претставува мал ризик. Треба доволно краток и ефтин договор, а овај можно е да пребира за плата (која Галатасарај или било кој руски клуб можи да му ја понуди.)И Аршавин се спомнува. Цената - 5 мил евра.![]()
Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie, Marchisio, Pirlo. Vidal; Krasic, Vucinic, Matri.
бирај си ..дајте некое стримче, или барем кажете на кој телевизија ќе се дава( не зборам за македонскиве тв)