P
PewDiePie
Гостин
Ќе го видиме
Колку пари би можеле да извадиме од Мело? Има толку тој тим?Фелипе Мело заинтересиран да се врати во својата татковина се шпекулира дека коринтианс е заинтересиран за неговите услуги http://www.tuttomercatoweb.com/juventus/?action=read&idnet=dHV0dG9qdXZlLmNvbS01NjQ1MA
сега за сега тоа е најново се чекаат нови информации наредните деновиКолку пари би можеле да извадиме од Мело? Има толку тој тим?
не ти скурчија ?! треба потпис не вести....се изнагледавме шпекулации преку таквото ми е дојденоНекои нови вести за Бастос, Роси, Агуеро итн...
Еве уште вести за преку таквотоне ти скурчија ?! треба потпис не вести....се изнагледавме шпекулации преку таквото ми е дојдено
Тие преговараат со Сити за 40 милиона за Тевез, за Мело ќе немале Битно да се заинтересирани, да се ослободите :РКолку пари би можеле да извадиме од Мело? Има толку тој тим?
Од кај толку пари у тие клубови бе?Јас мислев за леб немаат а види ги 40 милиона нудат.Мислам дека нема врска целава оваа работа.Нема шанси да го купат Тевез.Тие преговараат со Сити за 40 милиона за Тевез, за Мело ќе немале Битно да се заинтересирани, да се ослободите :Р
Ќе ни напраеја пресврт тој малерот ако влезеше. 12-13 ќе завршешеA zoso Amauri ne vleze da Poigra malce da se poraduva??
Ги има купено некој локален феудалец.Од кај толку пари у тие клубови бе?Јас мислев за леб немаат а види ги 40 милиона нудат.Мислам дека нема врска целава оваа работа.Нема шанси да го купат Тевез.
Понуда од 38 милиона постои, кажа и агентот на Тевез е сега дали ќе го купат или не, тоа зависи од многу факториОд кај толку пари у тие клубови бе?Јас мислев за леб немаат а види ги 40 милиона нудат.Мислам дека нема врска целава оваа работа.Нема шанси да го купат Тевез.
Иначе пак вести дека Марота понудил 8 милиона на Манчестер за Бербатов.Ги имаме Матри и Кваљарела, Дел Пиеро е тука, Тони е тука, Амаури и Јакинта уште не се отидени, за Роси преговараме и сега Бербатов? Дури и да си отидат Јакинта и Амаури ако дојде Бербатов некој од напаѓачите нема да стане од клупа цела сезона.Не играме во Европа и само за во калчото ни се играчите така да нема смисла уште еден напаѓач
Дечково ако дојде ќе биде пали-гаси во Италија,ама Севиља бара 45 милиона(или нешто помалку).Диего Пероти
Уште еден кандидат за лево крило. За мене анонимус, малку настапи има и за Севиља исто и голој, ама клипчево
Околу 1:00 го вади од копачки десниот бек на фиорентина (мислам Комото дека беше)
Денес секоте дете што знае да дрибла вреди над 10 милиона ништо чудно за ваквите таленти да бараат над 40-50.Каде отиде фудбалот човечеДечково ако дојде ќе биде пали-гаси во Италија,ама Севиља бара 45 милиона(или нешто помалку).
види другар да ти кажам нешто можи ќе сфатиш можи не . Значи играчов игра во Севиља шо се вика таму созреа како играч го форсирале ова она и за ШО?? За некој паметен во случајов Јувентус да дојди да му го купи? Ете затоа тие лупаат големи цени за да не можи никој да го купи ама сепак има такви екипи како на пример Реал Мадрид и Манчестер Сити и до некаде и Челзи..Денес секоте дете што знае да дрибла вреди над 10 милиона ништо чудно за ваквите таленти да бараат над 40-50.Каде отиде фудбалот човече
...