Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Ако може некој хајлајтс да стави од натпреварот :)

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Gi gledav poslednite 30 min od natprevarot i ke odvojam samo 2 raboti, edna dobra edna losa.

Ona sto e pozitivno e stavot na Conte. Ne e bitna formacijata sto ke se igra, se gleda deka covekot postojano gi forsira da go davaat maksimumuot. Duri i na 12-1 postojano vikase po igracite. Treba uste od start da im se vmetne pobednicki mentalitet, da gi gazat malite ekipi, bez pritoa da se potcenuva protivnikot i maksimalno da se igra protiv site.

Negativnata rabota sto postojano mi bodese oci e deka nemame levo krilo, a igrame igra preku krilata!!! Napadot ni e super, i namesto da frlame pari na Aguero i Rosi podobro e da se atakuva na WC krilo i soodvetna zamena

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.866
Поени од реакции
2.744
Шо бидна со Бастос? Почнав да замарам.. 3ти пат прашувам во 2 недели :D

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дел Силвестро звер...ќе стане играчиште!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
по пристапот Конте многу наликува на Гвардиола

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Gi gledav poslednite 30 min od natprevarot i ke odvojam samo 2 raboti, edna dobra edna losa.

Ona sto e pozitivno e stavot na Conte. Ne e bitna formacijata sto ke se igra, se gleda deka covekot postojano gi forsira da go davaat maksimumuot. Duri i na 12-1 postojano vikase po igracite. Treba uste od start da im se vmetne pobednicki mentalitet, da gi gazat malite ekipi, bez pritoa da se potcenuva protivnikot i maksimalno da se igra protiv site.

Negativnata rabota sto postojano mi bodese oci e deka nemame levo krilo, a igrame igra preku krilata!!! Napadot ni e super, i namesto da frlame pari na Aguero i Rosi podobro e da se atakuva na WC krilo i soodvetna zamena
Епа затоа еден член викаше подобро 45 милиони да се фрлат за Рибери отколку за Агуеро .. И јас сум за тоа лево крило да земеме .. Со јаки крила напаѓачите (Матри и Ква Ква) ќе имаат полесна задача да погодуваат .. А ако играат како во првата полусезона (Ква Ква) и во втората полусезона (Матри) и ако ја имаат таа форма + со јаки врвни крила, тогаш лесна задача ќе имаат за постигнување погодоци .. Тогаш може и Амаури да распали покрај јаки крила :) Агуеро некако не ми е тимски играч .. нз зашо .. индивидуалец ми изгледа по игрите со Аргентина на копа америка ..
--- надополнето: Jul 15, 2011 8:44 PM ---
Колку само лесно даваат Кваљарела и Матри голови .. Стварно го обожавам овој Матри - има јако чувсто за позиционирање и супер завршница (колку шутнати толку гола) П.с Мело 2 гола :vozbud:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Шо сакате велете ама во Парма солиден беше мислам едно 10тина голчина шибна :D, ај да видиме ако остане во Јувентус дали ќе шибни некое голче , или пак нешо смрди во вашата соблекувална (малер некој) :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Шо сакате велете ама во Парма солиден беше мислам едно 10тина голчина шибна :D, ај да видиме ако остане во Јувентус дали ќе шибни некое голче , или пак нешо смрди во вашата соблекувална (малер некој) :D
7 голови постигна, и тоа некои доста добри. За таму е, не е за тука.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Де бе!
1. Што сте им сториле и кои се кутриве?
2. Зашто голманчево прима голови каде топката преку него минува...зашто во Македонија има подобри голмани? хахах.
3. Честитки ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom