Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Некои нови вести за Бастос, Роси, Агуеро итн... :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку пари би можеле да извадиме од Мело? Има толку тој тим?
Тие преговараат со Сити за 40 милиона за Тевез, за Мело ќе немале :) Битно да се заинтересирани, да се ослободите :Р

С

сашенко

Гостин
Тие преговараат со Сити за 40 милиона за Тевез, за Мело ќе немале :) Битно да се заинтересирани, да се ослободите :Р
Од кај толку пари у тие клубови бе?Јас мислев за леб немаат а види ги 40 милиона нудат.Мислам дека нема врска целава оваа работа.Нема шанси да го купат Тевез.

Иначе пак вести дека Марота понудил 8 милиона на Манчестер за Бербатов.Ги имаме Матри и Кваљарела, Дел Пиеро е тука, Тони е тука, Амаури и Јакинта уште не се отидени, за Роси преговараме и сега Бербатов? Дури и да си отидат Јакинта и Амаури ако дојде Бербатов некој од напаѓачите нема да стане од клупа цела сезона.Не играме во Европа и само за во калчото ни се играчите така да нема смисла уште еден напаѓач

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
A zoso Amauri ne vleze da Poigra malce da se poraduva?? :D
Ќе ни напраеја пресврт тој малерот ако влезеше. 12-13 ќе завршеше
--- надополнето: Jul 17, 2011 11:20 AM ---
Од кај толку пари у тие клубови бе?Јас мислев за леб немаат а види ги 40 милиона нудат.Мислам дека нема врска целава оваа работа.Нема шанси да го купат Тевез.
Ги има купено некој локален феудалец.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Иначе пак вести дека Марота понудил 8 милиона на Манчестер за Бербатов.Ги имаме Матри и Кваљарела, Дел Пиеро е тука, Тони е тука, Амаури и Јакинта уште не се отидени, за Роси преговараме и сега Бербатов? Дури и да си отидат Јакинта и Амаури ако дојде Бербатов некој од напаѓачите нема да стане од клупа цела сезона.Не играме во Европа и само за во калчото ни се играчите така да нема смисла уште еден напаѓач
Понуда од 38 милиона постои, кажа и агентот на Тевез е сега дали ќе го купат или не, тоа зависи од многу фактори :)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Диего Пероти

Уште еден кандидат за лево крило. За мене анонимус, малку настапи има и за Севиља исто и голој, ама клипчево
Околу 1:00 го вади од копачки десниот бек на фиорентина (мислам Комото дека беше)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Диего Пероти

Уште еден кандидат за лево крило. За мене анонимус, малку настапи има и за Севиља исто и голој, ама клипчево
Околу 1:00 го вади од копачки десниот бек на фиорентина (мислам Комото дека беше)
Дечково ако дојде ќе биде пали-гаси во Италија,ама Севиља бара 45 милиона(или нешто помалку).

С

сашенко

Гостин
Дечково ако дојде ќе биде пали-гаси во Италија,ама Севиља бара 45 милиона(или нешто помалку).
Денес секоте дете што знае да дрибла вреди над 10 милиона ништо чудно за ваквите таленти да бараат над 40-50.Каде отиде фудбалот човече
...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Денес секоте дете што знае да дрибла вреди над 10 милиона ништо чудно за ваквите таленти да бараат над 40-50.Каде отиде фудбалот човече
...
види другар да ти кажам нешто можи ќе сфатиш можи не . Значи играчов игра во Севиља шо се вика таму созреа како играч го форсирале ова она и за ШО?? За некој паметен во случајов Јувентус да дојди да му го купи? Ете затоа тие лупаат големи цени за да не можи никој да го купи ама сепак има такви екипи како на пример Реал Мадрид и Манчестер Сити и до некаде и Челзи.. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom