Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Браво за матри и красич.Браво за јуве не гледав ке ве читам после како било...позз

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ми се наполни душата искрено.
Честитки за дисциплинираната игра.

Член од
28 октомври 2010
Мислења
354
Поени од реакции
102
гросо каква утакмица изигра поарно од на светското со германија хахахаха:vozbud:

честито победаа

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Нека ни е честито победата. На дерби натпревариве правиме салата ко последен натпревар да им е. Да игравме вака со помаливе екипи кај ќе ни беше крајот. Браво за цела екипа ама би го издвоил Гросо кој верувам дека се изненадил и себеси а не па навивачите.:pos2:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Ајде нека е на арно победава...Мота многу убава игра сеа дури криво ми е што се повреди...според мене Матри и Красич поготово тапа изграа али мисијата која ја има секој напаѓач ја извршија си дадоа по еден гол...

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Кваљарела со Матри кое убиствено дуо во напад ке има Јуве :vozbud:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Шо се возбудвате бе луѓе Рома ја тепавме, биг дил, чекајте сега Џенова ко ќе ни дојдат на гости. :kesa:
Мајтап настрана делуваја малку позрело во играта а Рома беше мизерија дури и за овај Јуве.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
JUVE TE SAKAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :back:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
според мене пак Рома добро изграа само Сторари беше непробојна бариера на нашиот гол...Јуве на средината напраи милион грешки, Красич посра истотака многу акции...Барзаљи како столб на одбраната беше добар мислам дека се што можеше исчисти...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Честита победа , иначе од кај ви е овај голманов Сторари многу добар голман е... ?

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Пациентите си остануваат пациенти :smir:

Браво за победата, тешко извојувана. Добро кажа некој погоре, каде ли ќе бевме сега, ако го имавме вистинскиот прситап против помалите екипи?

Како и да е, иако победивме, има мноооогу за работа ако сакаме да ја управиме работава. Прва работа, гледам доста несигурност кај играчите. Подавањата им се очај, беспотребно се задржува топката, кондицијата е нула изгледаат како да одат, а не како да трчаат. Ме изненади Красич што на моменти беше премногу себичен и упропасти неколку контри.

Можевме да им дадеме уште 3-4 гола од контри, ама ептен аматерски ги одработија. 10-ка за Сторари, спаси неколку чисти гола.

И да, го молам Дел Нери да ја батали таа еб*на зонска одбрана, зошто едно 10000 пати се деси 3-4 играчи да чуваат простор на кој нема противнички играч, а на само 5-6 метри од нив да има двајца . Среќа што крилата им беа катастрофа, инаку ќе не отвореа како конзерви.

Одам јас, доста ширам песимизам :baeh: Froza Juve

Kajgana Shop

На врв Bottom