голот како го постигна Шомурдодов беше пинбал. Има очигледен напредок во играта од 90 минути 75 ги притискавме Рома на Олимпико на нивна половина, на нивен терен, Рома која е тим во најдобра форма во Европа. Тудор по досега прикажаното е далеку од третокласен тренер пособено после овај хаос оставен од Мота.Со третокласен тренер толку. И третокласен играч ко Шомуродов, што од дома не го знаат дека игра фудбал, е закана кон нашиот гол.
Па претходниов го избркаа заради нерешени кои не исфрлија од борбата за титула. Сега нерешените со овој ќе не исфрлат и од борбата за ЛШ. Рома можеби беше во добра форма ама немаа ниту еден посериозен меч. Играа се со второлигашки екипи.голот како го постигна Шомурдодов беше пинбал. Има очигледен напредок во играта од 90 минути 75 ги притискавме Рома на Олимпико на нивна половина, на нивен терен, Рома која е тим во најдобра форма во Европа. Тудор по досега прикажаното е далеку од третокласен тренер пособено после овај хаос оставен од Мота.
Досега тимот имаше 10 дена со новиот тренер. Напредокот и пристапот е евидентно различен како и атмосферата во тимто (Освен Сузан шо плачи ко некоја тинејџерка во пмс). Ми се допаѓа како досега игра тимот а ова му е прво нерешено на Тудор. На Олимпико прајм Барселона не победи, тежок терен е и реално ова денес е позитивен резултат само се надевам дека ќе продолжат така. Рома е во добра форма можеби играше против треторазредни екипи (не би се согласил пошто во ЛЕ баш исто играа одлично против одлични тимови) но од тие треторазредни екипи сите не победија нас или изгледаа како прајм Баерн против нас.Па претходниов го избркаа заради нерешени кои не исфрлија од борбата за титула. Сега нерешените со овој ќе не исфрлат и од борбата за ЛШ. Рома можеби беше во добра форма ама немаа ниту еден посериозен меч. Играа се со второлигашки екипи.
Ќе ти го ставам постов во букмаркс, и да сме здрави и живи ќе те цитирам во иднина....Па претходниов го избркаа заради нерешени кои не исфрлија од борбата за титула. Сега нерешените со овој ќе не исфрлат и од борбата за ЛШ. Рома можеби беше во добра форма ама немаа ниту еден посериозен меч. Играа се со второлигашки екипи.
Блазесити ако ме цитираш ако Јуве влезе во топ 4 и се чувствуваш како победник поради тоа. До пред десет години тоа беше цел на Удинезе, Сампдорија и слични боранија екипи. Дефинитивно не гледаме на тоа какви би требало да се целите на Јуве со исти очи штом за тебе е исполнета цел влез во топ 4.Ќе ти го ставам постов во букмаркс, и да сме здрави и живи ќе те цитирам во иднина....
А како си влечеш заклучоци така за мене? И од каде знаеш кога ќе те цитирам? До крајот има уште 8 кола, и Клоп и Липи двата да ни бидат тренери, нема шанса да освоиме титула. 4 то место мое мислење е дека и со Тиаго Мота ќе го фатевме. Мене ми е побитно да гледам кога играчите се трудат максимално на терен и кога имаат дух. Тоа не се прави во 2 утакмици а до некни бевме раштимана банда.Блазе си ти ако ме цитираш ако Јуве влезе во топ 4 и се чувствуваш како победник поради тоа. До пред десет години тоа беше цел на Удинезе, Сампдорија и слични боранија екипи. Дефинитивно не гледаме на тоа какви би требало да се целите на Јуве со исти очи штом за тебе е исполнета цел влез во топ 4.
Aкo си мислел Јуве да освои ЛШ на чело со Тудор па после победнички да ме цитираш, одма потпишувам тоа да се случи. Јас после ќе си излижам кај што сум плукал.А како си влечеш заклучоци така за мене? И од каде знаеш кога ќе те цитирам? До крајот има уште 8 кола, и Клоп и Липи двата да ни бидат тренери, нема шанса да освоиме титула. 4 то место мое мислење е дека и со Тиаго Мота ќе го фатевме. Мене ми е побитно да гледам кога играчите се трудат максимално на терен и кога имаат дух. Тоа не се прави во 2 утакмици а до некни бевме раштимана банда.
Ти браво, како успеа да му дадеш дијагноза на Тудор за 2 утакмиц свака ти част.
Добро паметам што пишуваше и за Марота на форумов кога го ангажира Јуве, така да инстант резултати нема никаде, а особено во фудбалот....
Не ви се мешам во дебатата ама неможи Јуве да биди на ранг на Аталанта Болоња и остали кога вложи 200м.Aкo си мислел Јуве да освои ЛШ на чело со Тудор па после победнички да ме цитираш, одма потпишувам тоа да се случи. Јас после ќе си излижам кај што сум плукал.
Сепак пореално ми е следново сценарио. Јуве како камила низ иглени уши доаѓа до четвртото место и обезбедува ЛШ. Тудор си обезбедува нов договор а управата му дава за цел повторно да ги внесе во ЛШ. Согласно целите на клубот се носат засилувања кои нели, се доволни за борба за четврто место. Јуве полека се претвара во Аталанта, Болоња, Фиорентина и слични екипи кај кои сезоната се прогласува за успешна ако се обезбеди ЛШ.
Брате, да барам твои постови за Марота кога велеше да го протераат од клубов, и што уште не?? Значи немој одма со дефетистички ставови, почекај, не може се да се реши ниту во 7 натпревари а камоли во 2..Aкo си мислел Јуве да освои ЛШ на чело со Тудор па после победнички да ме цитираш, одма потпишувам тоа да се случи. Јас после ќе си излижам кај што сум плукал.
Сепак пореално ми е следново сценарио. Јуве како камила низ иглени уши доаѓа до четвртото место и обезбедува ЛШ. Тудор си обезбедува нов договор а управата му дава за цел повторно да ги внесе во ЛШ. Согласно целите на клубот се носат засилувања кои нели, се доволни за борба за четврто место. Јуве полека се претвара во Аталанта, Болоња, Фиорентина и слични екипи кај кои сезоната се прогласува за успешна ако се обезбеди ЛШ.