Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.901
Поени од реакции
17.868
Ranieri e trener na Roma brat so da reci...Isto kako Mota da reci ej utre Tudor ke idi vo Juve :))))
Раниери ќе има директорска улога и место во управата од наредна сезона.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.283
Поени од реакции
18.556
Толку беше лош периодов што апсолутно немав желба да го заебавам @Vartolu :(

Брато зошто не им стегна една слика на управата за споредба со Конте, може ќе го оставеа Мота :tvg:

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.448
Поени од реакции
6.233
Толку беше лош периодов што апсолутно немав желба да го заебавам @Vartolu :(

Брато зошто не им стегна една слика на управата за споредба со Конте, може ќе го оставеа Мота :tvg:
Брат, абе шо го ебам Мота, јас постирав само слика до тоа коло, и тоа е факт. Е сега, што е тука е..За мене е битен само Јувентус.Тренерите comes and goes :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.901
Поени од реакции
17.868
Толку беше Мота лош шо Елкан плати од џеб за да го избрка.

Имаме нови пумпање на пари од Ексор за летниот период - capital increase

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.448
Поени од реакции
6.233
Навивачите се собраа пред хотелот кај што е Јуве, на пенџере излезе Тудор, и пееше со нив....

Значи очигледно е неговата желба да успее и се надевам дека ќе експлодира во Јуве... Имам голема надеж, да бидам искрен...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.901
Поени од реакции
17.868
Пред Милик ќе се врати :pos:

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.899
Поени од реакции
2.851
Да му го имам животот на Милик, милиони за ништо.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.283
Поени од реакции
18.556
Не ќе да е само до тренерот.
Никој не рече дека е само до тренерот.

Ама тренерот го допре дното, не само резултатски, туку и во сите други параметри.

Или требаше после цела катастрофа сезонава (милион нерешени, 16то место у ЛШ, испаѓање од ПСВ и Емполи) управата да толерира два порази по ред со 0-7 гол разлика?

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.448
Поени од реакции
6.233
Ајде ајде, битна е победата, и битно е што има позитивни сигнали. Никој не очекува дека за еден натпревар ќе исчезнат сите проблеми, ипак кој сака да е тренер не може одма со магично стапче да ги промени нештата, ама на натпреваров видов барем некаков жар во играчите и тоа ми се допадна.

Мен оф д меч, мислам се знае Султанот, а и Локатели изигра одлично.

Ајде да видиме следна утакмица играме со Рома во Рим, па ќе видиме на посериозен тест како ќе се однесуваат.

Имам надеж...

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.898
Поени од реакции
1.212
Од тие малку натпревари што ги гледав сезонава јасно се гледаше дека се е нарушено во тимов, не се ниту Копмајнерс ниту Даглас Луиз толку лоши играчи колку што изгледаа, Мота го имаше тотално изгубено компасот. Уште кога се распушти претходното раководство многу работи беа јасни дека пак ќе се тера периодот и ерата со Џиљи и Секо. Цехот од идејата за Супер Лигата на Ањели го плати Јувентус а и самиот тој. Искрено се надевам дека ќе успее некако да го купи клубот и да си се продолжи традицијата пошто ова што моментално го гледаме не е Јувентус. Чисто ради Тудор ќе ги догледам сите останати натпревари па макар ги изгубиле сите. Човек кој апла го сака Јувентус, и како играч кога бил па и сега. Уште се сеќавам на голот против Ла Коруња кога ја свртевме од 2-0 негатива.

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.448
Поени од реакции
6.233
@HULK Јувентус треба и мора да биди на Ањели фамилијата. Ако влези Андреа, мора да биди лично ТОЈ купувач, а не некој си Американски фонд и дрн дрн. Зошто тој Америчкиот фонд утре може да му даде шут карта на Ањели, и искрено Јуве нема да биде Јуве веќе...Така да, и јас го поштовам Ањели вкрај, ама не по секоја цена....
Автоматски споено мислење:

Заборавете на продавање на Јувентус. Елкан после натпреварот некни бил во соблекувалната да ги посети Тудор и играчите и наводно рекол дека Јуве му е аманет од дедому и клубот не смее да биде во други раце.

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.901
Поени од реакции
17.868
Елкан блокира било каква продажба на Јилдиз и ќе вложи од 15-110м за летово да нема потреба од продажби. Доколку промашиме ЛШ тогаш евентуално Камбијасо и Даглас Луиз ќе летаат.

Vartolu

The Infamous Mobb
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.448
Поени од реакции
6.233
January 2, 2025, pre Juventus - Milan press conference, Super Cup semi-final.
Thiago Motta: “I want to win as a coach, that is why I chose this profession.” But for me winning is not an obsession".

29 March 2025, post Juventus - Genoa conference.

Igor Tudor: "hearing the choirs and seeing the banners that the fans dedicated to me was very, very beautiful. Seeing the stadium full was awesome.
Victory is more beautiful though!
Emotions were there, it's all good... there is a win though! (punches on the table ndr. )
And the victory is more beautiful than those emotions there (punches again on the table ndr. ).

Small but significant differences.
Victories can only be achieved if you are so hungry, to the point, that it becomes an obsession.

Kajgana Shop

На врв Bottom