Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.653
Не жалат иначе и оние 2 шанси плус гол ќе ни даеја. Сигурно.

Ехх бее

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.653

Се што треба да знаете за овој тим.

Член од
16 август 2018
Мислења
415
Поени од реакции
525
Што ќе каже гомното на прес после...Грам достоинство ако има ко тренер ради името што го имаше како играч нема веќе да се бламира.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.653
мора нечија гла да летни денес. Гркот не реши
Автоматски споено мислење:

На крајот од првото полувреме го смеваа Мота му скандираа дека е полош од Дел Нери. Сега веќе пејат против клубот се и сешто.

Џунтоли мора исто да одговара, дали е можно клуб како Јувентус ти да го остајш со 1 дефанзивец? денес на терен играме со 1 дефанзивец - Гати и тоа и тој е пола дефанзивец.

УЖАС

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Џабе земаме бразилци, холанѓани, дај да ги земеме Павлидис, Гокчу, Актуркоглу, тоа се тие играчи од славни фудбалски нации со голема традиција.

433

Член од
17 август 2021
Мислења
121
Поени од реакции
347
Ај нека го бркаат дур можат да останат во игра за ЛШ место и бар куп да бркаат. Тиња игра имаат и не иде на подобро. Мислам дека е избркан само се надеваат дека ќе догураат вака така до крај на сезона

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.653
PSV или Милан како што изгледа.

Пазете сега 3 главни засилувања демек оваа зима не смеат да играат ЛШ а на терен имаме само 1 дефанзивец и тоа е Гати. Зошто? Затоа што нашиот мастермајнд од Октомври до сега успеа само 1 да донеси и тоа без право на откуп, и агентот дури негов изјави дека тој не останува во Јуве.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.212
Поени од реакции
18.343
Добро е што некако го начекавме Сити кој беше во најлош период во последните 5 години, па ќе се пласираме некако во ебено 16тина финале :pos:

Кое понижување а ова за клубот, не знам тој мочкото на клупата
и тие на теренот дали имаат претстава која беда ја приредуваат, мочање врз боите, мочање врз 9 титули по ред, мочање врз се што може да се помисли.

Срамно и жално. Мота треба да си даде оставка сега и веднаш, без одлагање.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.633
Поени од реакции
88.253
После овој меч мислам дека Мота ги изгуби конците во соблекувалната...ова беше страшно да се гледа денес, па под Дел Нери, Ферара, Закерони сме имале поорганизирана игра, јас стварно не знам како можеш да си тренер со лиценца, 6 месеци да го водиш тимот, а никаков концепт на игра да не направиш.

Само отказ за Мота, се друго е играње курот со клубот и фановите.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.754
Поени од реакции
17.653
После овој меч мислам дека Мота ги изгуби конците во соблекувалната...ова беше страшно да се гледа денес, па под Дел Нери, Ферара, Закерони сме имале поорганизирана игра, јас стварно не знам како можеш да си тренер со лиценца, 6 месеци да го водиш тимот, а никаков концепт на игра да не направиш.

Само отказ за Мота, се друго е играње курот со клубот и фановите.
Ужас. Не знам кој би го донеле да не води искрено. Тудор е иста класа на тренер, можеби ќе има првичен шок но пак ист ќе биди крајот.

Барони има одлично резултати со Лацио но имаше и Мота со Болоња.

Мислам ќе тргнат на Паладино и пак ќе биди истата приказна.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.247
Поени од реакции
5.874
Не прајте си бајрам со мозокот, Мота не го менуваат до крајот на сезонава.

Kajgana Shop

На врв Bottom