Фан Клуб: Јувентус

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.679
Поени од реакции
88.602
Кој е ликов? ама ич не ми текнува на фацава ...
Алесио Секо, легендата кој ги донесе Тиаго, Андраде и Алмирон (не ми текнува сега на други) во Јувентус... Лица со посебни потреби да донесеше, повеќе корист ќе видевме одколку овие тројца.

Иначе еве го нигерот бе, не му се секирајте, до јакната било синоќа :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Алесио Секо, легендата кој ги донесе Тиаго, Андраде и Алмирон (не ми текнува сега на други) во Јувентус... Лица со посебни потреби да донесеше, повеќе корист ќе видевме одколку овие тројца.

Поулсен, Фелипе Мело, Амаури, Диего...

GMC

Член од
18 мај 2024
Мислења
42
Поени од реакции
39

За малце отказ да му дадам на Гинтоли

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.799
Поени од реакции
3.887
Ако Џунто не ја прифати понудава (ако е стварно на маса и таа е цифрата) Елкан треба да му врачи отказ на лице место.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749
Го шипна Камбиасо а? Море море телеее ејј

мајтапот на страна испаѓа сите нангласината што не биле задоволни од Мота си одат - Камбиасо, Сузан, Луис и остали…
Автоматски споено мислење:

Сите ќе си одеа ако остани Алегри испадна сите беа рука поради Алегри. Мајтап на страна бог знај шо му се дешава на Junktoli во глата..

Последно уредено:
Член од
16 август 2018
Мислења
427
Поени од реакции
531
Готова е работата. Договорена е и замена за до лето, доаѓа Алиоски на сува позајмица.

Член од
6 март 2019
Мислења
426
Поени од реакции
625

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.749

Ви текнува дека Поулсен го донеса наместо Хави Алонсо. Мастермајндот Раниери одбра паметно тогаш :D
Сите го кривеа Раниери а самиот Чави кажа дека замолил и се извинил на се договорено и дека оси во Баерн. Никој не би го одбил Чави за Поулсен барем се надевам

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.815
Поени од реакции
12.206

Сите го кривеа Раниери а самиот Чави кажа дека замолил и се извинил на се договорено и дека оси во Баерн. Никој не би го одбил Чави за Поулсен барем се надевам
Алонсо остана во Ливерпул тоа лето (2008). Така да грешка си.
Замина во Реал следното лето 2009

Kajgana Shop

На врв Bottom