DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Prada.Некој инфо што се случува??
Видете кој ни го донесе новиот бек и кој беше еден од одговорните за преговорите и се ќе е јасно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Prada.Некој инфо што се случува??
Кој е ликов? ама ич не ми текнува на фацава ...Prada.
Видете кој ни го донесе новиот бек и кој беше еден од одговорните за преговорите и се ќе е јасно![]()
![]()
Кој е ликов? ама ич не ми текнува на фацава ...
Поулсен, Фелипе Мело, Амаури, Диего...Алесио Секо, легендата кој ги донесе Тиаго, Андраде и Алмирон (не ми текнува сега на други) во Јувентус... Лица со посебни потреби да донесеше, повеќе корист ќе видевме одколку овие тројца.
Иначе еве го нигерот бе, не му се секирајте, до јакната било синоќа
За малце отказ да му дадам на ГинтолиАлесио Секо, легендата кој ги донесе Тиаго, Андраде и Алмирон (не ми текнува сега на други) во Јувентус... Лица со посебни потреби да донесеше, повеќе корист ќе видевме одколку овие тројца.
Иначе еве го нигерот бе, не му се секирајте, до јакната било синоќа
Поулсен, Фелипе Мело, Амаури, Диего...
Језиво...
![]()
Сите го кривеа Раниери а самиот Чави кажа дека замолил и се извинил на се договорено и дека оси во Баерн. Никој не би го одбил Чави за Поулсен барем се надевамВи текнува дека Поулсен го донеса наместо Хави Алонсо. Мастермајндот Раниери одбра паметно тогаш![]()
Алонсо остана во Ливерпул тоа лето (2008). Така да грешка си.Автоматски споено мислење:
Сите го кривеа Раниери а самиот Чави кажа дека замолил и се извинил на се договорено и дека оси во Баерн. Никој не би го одбил Чави за Поулсен барем се надевам